ΠΑΟΚ: Έτοιμος ο Μάντζαρης για την τετράδα κρίσιμων αγώνων Πρωταθλήματος

Metrosport Team12 Νοεμβρίου 2021

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανακοινώθηκε και επίσημα από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ και θα είναι μέλος της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη ως το τέλος της σεζόν, με τον Έλληνα γκαρντ να παίρνει μεταγραφή για την τρίτη του φετινή ομάδα μέσα σε διάστημα μόλις τριών μηνών.

Έχοντας περάσει από την πρωταθλήτρια της Πολωνίας, Σταλ Οστρόβ, όπου εκεί αγωνίστηκε για τέσσερα (4) παιχνίδια, σημειώνοντας 5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε 23,3 λεπτά ανά παιχνίδι, στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Χάποελ Εϊλάτ του Ισραήλ.

Εκεί οι αποδόσεις του ήταν χαμηλές με ανάλογο χρόνο παρουσίας στο παρκέ, καθώς σε σύνολο εννέα αγώνων είχε 2,5 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ σε 15,2 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, σουτάροντας όμως στο FIBA Europe Cup με 54,5% από το τρίποντο (6/11 σε πέντε παιχνίδια).

Ο έμπειρος γκαρντ αναμένεται στην Θεσσαλονίκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, οπότε δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση του Δικέφαλου με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (14/11, 20.00) στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

H μεταγραφή του Βαγγέλη Μάντζαρη στον Δικέφαλο θα δώσει μια παραπάνω λύση στην περιφέρεια των «ασπρόμαυρων», καθώς δεν υπάρχει άλλος παίκτης στο ρόστερ με τις αμυντικές και οργανωτικές αρετές του Έλληνα γκaρντ. Θα είναι διαθέσιμος για τη τετράδα κρίσιμων αγώνων Πρωταθλήματος κόντρα σε Λάρισα (εντός), Απόλλωνα (εκτός), Άρη (εντός) και Ιωνικό (εκτός έδρας).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.