Πώς θα πληρωθεί, έως ότου δημιουργήσει την όποια υπεραξία, το «πρότζεκτ Σακίεβιτς»;

Δημήτρης Κανελλάκης16 Ιουλίου 2022

Ο τρόπος με τον οποίο θέλει να εμπλακεί ο Τομ Παπαδόπουλος στον Ηρακλή και η επιμονή του στην παράμετρο «Σακίεβιτς», έχουν την λογική τους.

Είναι πολύ φυσιολογικό να θέλει αυτή τη φορά πολύ πιο οργανωμένα και έχοντας φροντίσει ώστε να δημιουργήσει ένα πολύ πιο επαγγελματικό περιβάλλον, με συνεργάτες τους οποίους εμπιστεύεται και είναι αποδεδειγμένη η γνώση και η εμπειρία τους, να πορευτεί.

Ώστε να διασφαλίσει, βεβαίως, κι ότι η επένδυση του θα έχει πιθανότητες να αποδώσει και ότι δεν θα εξακολουθήσει να ρίχνει τα λεφτά του σ' ένα βαρέλι δίχως πάτο.

Είναι κατανοητά όσα ζητάει και επιμένει να τα θέτει ως προαπαιτούμενα της συνεργασίας του με τον Στράτο Ευγενίου και τον Ηρακλή, ο Τομ Παπαδόπουλος.

Ωστόσο, υπάρχει ένα βασικό ερώτημα, το οποίο κατά την άποψη μου δεν έχει απαντηθεί σε καμία από τις τοποθετήσεις, είτε του ίδιου του Τομ Παπαδόπουλου είτε των συνεργατών του, στις δηλώσεις που κάνουν εκπροσωπώντας τον.

Το ερώτημα είναι το εξής: πώς θα υποστηριχτεί οικονομικά το «πρότζεκτ Σακίεβιτς»; Ποιος θα αναλάβει το κόστος της συμφωνίας με τον Σακίεβιτς και την ομάδα του, το οποίο μοιάζει υπέρογκο για τα δεδομένα μιας ομάδας Super League 2;

Θα το αναλάβει η ΠΑΕ Ηρακλής; Αυτό μοιάζει αδύνατο. Δεν της το επιτρέπουν τα οικονομικά δεδομένα της.

Θα το αναλάβει ο Τομ Παπαδόπουλος, διαθέτοντας εκτός από το ποσό με το οποίο ούτως η άλλως σκόπευε να χρηματοδοτήσει τον Ηρακλή, κι ένα άλλο, εξίσου μεγάλο για να καλύψει τις απαιτήσεις του Σακίεβιτς και των συνεργατών του;

Αν συμβεί το τελευταίο είναι ο μοναδικός τρόπος για να υπάρξει η «ομάδα Σακίεβιτς» στον Ηρακλή και να προχωρήσει η συνεργασία Τον Παπαδόπουλου-Ευγενίου.

Σε ό,τι με αφορά, άλλον τρόπο δεν βλέπω. Για τον απλούστατο λόγο, όπως ήδη εξήγησα, ότι τα οικονομικά δεδομένα για να υπάρξουν ο Σακίεβιτς και οι συνεργάτες του στον Ηρακλή είναι απαγορευτικά για τους "κυανόλευκους". Απολύτως απαγορευτικά.

Κι αυτό, νομίζω, θα έπρεπε πριν από οποιονδήποτε άλλον να το καταλαβαίνει ο Τομ Παπαδόπουλος. Διότι είναι άλλο πράγμα η υπεραξία που, πιθανώς, θα δημιουργήσει με την δουλειά της η «ομάδα Σακίεβιτς» κι άλλο πώς θα πληρωθούν έως ότου φτάσει ο Ηρακλής στο σημείο να μπορεί να εξαργυρώσει τα αποτελέσματα της δουλειάς τους...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.