Πως θα κατέβει ο ΠΑΟΚ στην Ξάνθη

Metrosport Team01 Μαρτίου 2020

Με μία προπόνηση το Σάββατο (29/2) ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ την προετοιμασία του για την τελευταία αναμέτρηση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, στην έδρα της Ξάνθης την Κυριακή (1/3, 19:00).

Ο Αμπέλ Φερέιρα αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα επιβαρύνθηκαν, όπως οι Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια και Μπίσεσβαρ, ενώ είναι πιθανό να ξαναδούμε τον Μίσιτς ως δεκάρι.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πασχαλάκης αναμένεται να κρατήσει τη θέση του κάτω από τα γκολπόστ και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από δεξιά προς αριστερά από τους Μάτος, Ινγκασον, Βαρέλα και Γιαννούλη.

Μπροστά τους, ως χαφ, θα αγωνιστούν οι Εσίτι και Αουγκούστο, πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κάρολ Σφιντέρσκι ο Γιόσιπ Μίσιτς, ενώ δεξιά θα τοποθετηθεί ο Λημνιός και αριστερά ο Ελ Καντουρί.

Στόχος, φυσικά, του Δικεφάλου είναι να ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια της Super League με νίκη, λίγες ημέρες πριν το πρώτο ντέρμπι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και να τα δώσει όλα στα πλέι οφ για να υπερασπιστεί τον τίτλο του.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.