Πώς προέκυψε η επιστροφή Ζαμπά, που τελικά θα μείνει στην Βάσκο Ντα Γκάμα

Κώστας Πετρωτός09 Ιουλίου 2021

Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου γέννησε σκέψεις επιστροφής και του Λέο Ζαμπά στην Τούμπα. Όχι, όμως, από πλευράς του Ρουμάνου τεχνικού, αλλά κατόπιν συζήτησης που έγινε μεταξύ στελεχών του ΠΑΟΚ

Στη λογική ότι καλό θα ήταν ο 52χρονος κόουτς να κρίνει όλο το έμψυχο δυναμικό της ομάδας ο ίδιος, έγινε μία διερευνητική κρούση για να φανεί αν οι άνθρωποι της Βάσκο Ντα Γκάμα θα ήταν διατεθειμένοι να συζητήσουν την διακοπή του δανεισμού (κανονικά ολοκληρώνεται το τέλος του 2021). 

Η πλευρά του ΠΑΟΚ δεν επέμεινε και προσπέρασε γρήγορα αυτή την σκέψη. Κάπως έτσι προέκυψαν και δημοσιεύματα από την Βραζιλία ότι η Βάσκο θα συναινούσε μόνο με 500.000 ευρώ, χωρίς όμως επί της ουσίας να υπάρξει θέμα, γιατί εν τέλει και στα γραφεία της Τούμπας επικράτησε η σκέψη ότι είναι καλό να συνεχίσει την παρουσία του στην Βάσκο ο Ζαμπά, καθώς τελευταία έχει αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Κάπως έτσι προέκυψαν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, Φρανσέρτζιο Μπαστός, που είπε χαρακτηριστικά: «Το θέμα έχει λυθεί. Όλα τακτοποιήθηκαν ανάμεσα στην Βάσκο και τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό για τον Λέο είναι ότι είναι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια του να βοηθήσει τη Βάσκο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία.

Θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στην Βάσκο που επένδυσε στην αποθεραπεία του παίκτη.

Υπήρξε ένα αίτημα επιστροφής του, από τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ που ήδη έχει συνεργαστεί μαζί του και συνεργάτες του επικοινώνησαν μαζί μας επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον του για τον Ζαμπά.

Μιλήσαμε πολύ και με την οικογένεια του και καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι το καλύτερο είναι να παραμείνει εδώ και να βοηθήσει το πλάνο της Βάσκο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.