Πως περνάνε τα αθλητικά ζευγάρια στην εποχή του κορωνοϊού;

Metrosport Team04 Απριλίου 2020

Είναι κάτι παραπάνω από δεδομένο ότι πλέον οι περισσότεροι αθλητές περνούν τον χρόνο τους στο σπίτι. Βέβαια, υπάρχουν και οι έξοδοι για άθληση και ψώνια, ενώ στις κατοικίες τους κάνουν άπαντες διάφορα. Πως είναι όμως τα αθλητικά ζευγάρια στην εποχή του κορωνοϊού;

Ο δικός μας Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε μπαμπάς από τη σύντροφό του Μαράια και είναι συνέχεια με την οικογένειά του. Ομως, όπως ο ίδιος είπε… «δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσω το μπάσκετ, είναι βαρετή η ζωή χωρίς αυτό».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση εκτός από γονείς προσπαθούν να γυμνάζονται σπίτι και να διατηρούν τη φόρμα τους. Μάλιστα, ο Ελληνας γυμναστής έχει βάλει και κρίκους στο σπίτι, ώστε να μείνει σε καλή κατάσταση. Δυο ποδοσφαιριστές, ο Απόστολος Βέλλιος και ο Αντόνιο Καντρέβα είτε πάνε για ψώνια με τις κοπέλες είτε κάνουν προπόνηση σπίτι.

Ο δικός μας πλέον Βασίλης Καββαδάς προτιμούσε με τη σύντροφό του Ολγα Στράντζαλη, εκγύμναση στην παραλία, μέχρι που έκλεισε για ευνόητους λόγους.

Τέλος, η Αννα Πρέλεβιτς, που είναι μαζί με τον Ιωάννη Παπαπέτρου, αλλά ως κόρη του Μπάνε Πρέλεβιτς παραμένει σε αθλητικούς ρυθμούς, πάει για τα αναγκαία ψώνια, ώστε να υπάρχει γεμάτο ψυγείο, αλλά και άσκηση του σώματος!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.