Άρης: Πώς ο προπονητής και πρόεδρος της Μίντιλαντ βγάζουν προς... πώληση τον Σίστο

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Ο Πιόνε Σίστο μπήκε στο μεταγραφικό πλάνο του Άρη σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη Δανία, με τον ποδοσφαιριστή της Μίντιλαντ να απασχολεί τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων» ενόψει του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο φαίνεται και πως ο ίδιος βρίσκεται σε αναζήτηση για την επόμενη του ομάδα.

Όπως είχε δηλώσει ο νέος προπονητής της Μίντιλαντ, Τόμας Τόμαςμπεργκ, ο Πιόνε Σίστο δεν βρίσκεται στο πλάνο του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά για την περίπτωση του, «Δεν περιμένω να είναι μέλος της ομάδας», ωστόσο όπως γίνεται αντιληπτό αυτό δεν αποτελεί απόφαση μόνο του προπονητή που βρίσκεται λίγες ημέρες στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου, αλλά και της διοίκησης.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ομάδας, Claus Steinlein, δήλωσε χαρακτηριστικά για τον ποδοσφαιριστή, «Το έχουμε αποφασίσει ως σύλλογος. Είμαστε στη διαδικασία να μιλήσουμε μαζί του και είμαστε επίσης σε διάλογο με τους μάνατζερ του πρόκειται για μια απόφαση του συλλόγου που έχει ληφθεί, και εξακολουθεί να είναι η θέση μας».

Ενώ προσθέτει: «Ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν θα είναι εδώ για τα επόμενα παιχνίδια. Ο Πιόνε πρέπει να δείξει αν θέλει να είναι μέρος της ομάδας στο μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.