Πώς η μπίρα μπορεί να σε βοηθήσει στο σεξ

Metrosport Team04 Μαρτίου 2022

Το σεξ και το ποτό είναι δύο σημαντικά πράγματα στη ζωή ενός άνδρα όπως και να το κάνουμε. Η μπίρα είναι ένα από τα αγαπημένα μας ποτά και για κανένα λόγο δεν θα θέλαμε να τη μειώσουμε. Τώρα έρχεται όμως μία καινούρια έρευνα που λέει πως ίσως κάνει και καλό στο σεξ.

Αυτά κι αν είναι σπουδαία νέα έτσι δεν είναι;

Όλοι ξέρουμε πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική δραστηριότητα του άντρα. Παρόλα αυτά όταν ένας άντρας πιει με μέτρο μπορεί το αλκοόλ να δράσει και ευεργετικά. Για παράδειγμα, όπως λένε οι ειδικοί, η μπίρα, φαίνεται πως σε μέτριες ποσότητες είναι ευεργετική για τη σεξουαλική τους ζωή.

Θα έχεις περισσότερη διάρκεια.... Τα φυτοοιστρογόνα που περιέχει ο λυκίσκος της μπύρας είναι το όπλο σου απέναντι στην πρόωρη εκσπερμάτωση. Κυρίως επειδή τα φυτοοιστρογόνα σε χαλαρώνουν και διώχνουν την ένταση.

Γυμνάζει την καρδιά σου... Ερευνητές στο ιταλικό πανεπιστήμιο Fondazione di Ricerca e Cura απέδιεξαν ότι οι άνδρες που έπιναν μισό λίτρο μπύρα ημερησίως είχαν 31% λιγότερες πιθανότητες να υποστούν έμφραγμα. Σε συνδυασμό με συχνή άσκηση, θα μπορούσε να είναι το συγχωροχάρτι σου απέναντι σε κάθε αμάρτημα ενάντια στην καρδιά σου -κάπνισμα, ας πούμε.

Guinness: μπίρα και βραβείο μαζί... Η μεγαλύτερη σε πωλήσεις στον κόσμο αφροζύμωτη σκούρα μπύρα, είναι τόσο περιεκτική σε οινόπνευμα όσο και εκπληκτικά χαμηλή σε θερμίδες. Η Van Kirk λέει επίσης, ότι η μπίρα Guinness είναι πολύ πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία -κυρίως βιταμίνη Β και προβιοτικά- , πράγμα που σημαίνει ότι οχυρώνει τη γενική υγεία σου. «Το βασικότερο; Δεν σε φουσκώνει. Άρα, δεν αισθάνεσαι βαρύς ούτε έχεις ρεψίματα κατά τη διάρκεια του σεξ», λέει η γιατρός.

Οι μαύρες έχουν άλλη χάρη... Περιέχουν περισσότερο σίδηρο από τις ξανθιές, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση των ερυθρών αιμοσφαιρίων και της συνολικής κυκλοφορίας του αίματος στα γεννητικά όργανα. Αποτέλεσμα; Πιο εύκολες και δυνατές στύσεις.

Ναι, υπάρχει και μπύρα-Viagra... Μια σκοτσέζικη ζυθοποιία με το όνομα Innis & Gunn έβγαλε στην κυκλοφορία την μπίρα «50 Αποχρώσεις Του Πράσινου» χρησιμοποιώντας τζίνσενγκ, τζίνγκο μπιλόμπα και νταμιάνα, όλα βότανα που ανεβάζουν κατακόρυφα τη σεξουαλική διέγερση. Η Van Kirk λέει: «Πίνοντας δυο τέτοιες μπίρες, καμία γυναίκα δεν θα καταλάβει ότι πέρασες μια πολύ ψυχοφθόρα μέρα στη δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.