Πώς έφτασε στον τελικό ο Ολυμπιακός

Παναγιώτα Χαλκιά22 Μαΐου 2021

Το 29ο Κύπελλο της ιστορίας του θα διεκδικήσει ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν εύκολα το εμπόδιο του Παναιτωλικού, δυσκολεύτηκαν και αναγκάστηκαν να παίξουν «κρυφτό» κόντρα στον Άρη και είδαν τον Ελ Αραμπί να τους δίνει την πρόκριση στον τελικό.

Οι Πειραιώτες έχουν σημειώσει 13 τέρματα ενώ η εστία τους έχει παραβιαστεί μόλις τέσσερις φορές, οι δυο εξ αυτών από την άσπρη βούλα.

Πάμε να θυμηθούμε την πορεία του

Παναιτωλικός – Ολυμπιακός 0-3

Ολυμπιακός παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό αλλά δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 3-0. Μπρούμα, Βρουσάι και Σισέ έβαλαν τα γκολ.

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-0

Ολυμπιακός νίκησε εύκολα με 3-0 τον Παναιτωλικό χάρη σε τέρματα των Μασούρα, Κάιπερς και Ανδρούτσο και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Μόλις στο ένατο λεπτό ο Χάσάν έβγαλε μια εξαιρετική κάθετη μπαλιά στο πρώτο δοκάρι και ο Μασούρας δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 30ο λεπτό ο Τιάγκο Σίλβα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κάιπερς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 81' ο Ραντζέλοβιτς έκανε το γύρισμα από δεξιά, ο Κάιπερς στο δεύτερο δοκάρι έδωσε στον Ανδρούτσο, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά για το 3-0.

Ολυμπιακός – Άρης 2-1

Με δύο γκολ του Αχμέντ Χασάν (1', 14') ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Άρη. Χρειάστηκαν μόλις 49 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα για να σκοράρει ο Χάσαν κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν γρήγορα στην ισοφάριση καθώς στο τρίτο λεπτό ο Γκάμα εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά, ο Μάνος έκανε το γύρισμα και ο Μπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τζολάκη. Ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε ξανά μετά από σέντρα του Χολέμπας για να γράψει το τελικό 2-1.

Άρης – Ολυμπιακός 1-1

Με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα ο Άρης κρατούσε την πρόκριση στα χέρια του μέχρι και το 87ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπουχάλακης είχε αντίθετη άποψη όμως. Ο Έλληνας μέσος κρύφτηκε στο δεξί δοκάρι, ο Κουέστα δεν τον κατάλαβε και μόλις ακούμπησε την μπάλα, τον είδε να την κλέβει και να την στέλνει στα δίχτυα γράφοντας το 1-1 και δίνοντας την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός 1-1

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στους «Ζωσιμάδες» καθώς ΠΑΣ Γιάννενα και Ολυμπιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Εραμούσπε ενώ ο Χάσαν ισοφάρισε για τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννενα 3-1

Με πρωταγωνιστή τον Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για τον τελικό επικρατώντας με 3-1 του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Μαροκινός πέτυχε δύο γκολ και έδωσε την ασίστ στον Μπρούμα για το τρίτο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν προσωρινά με ωραίο συρτό σουτ του Καρτάλη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.