Πώς αποκαλούν τον Μόντριτς στα αποδυτήρια;

Παναγιώτης Σωτηρόπουλος15 Ιουνίου 2020

Την πρόθεσή του να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Λούκα Μόντριτς. Όπως και το πώς τον αποκαλούν στα αποδυτήρια…

Ικανοποιημένος από την παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, διατεθειμένος και σίγουρος πως μπορεί να συνεχίσει για αρκετά χρόνια ακόμη σε υψηλό επίπεδο, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του στη Gazzetta dello Sport ο Λούκα Μόντριτς. Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός υπογράμμισε πως είναι… «σίγουρος ότι μπορώ να παίζω σε υψηλό επίπεδο για πολλά χρόνια ακόμη. Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στη Ρεάλ, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί και από το κλαμπ».

«Έτσι με φωνάζουν»

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο Μόντριτς υπογράμμισε πως… «Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ιστορίας. Ο Κριστιάνο πάντα θέλει να κερδίζει, μας έδινε κίνητρο. Έχει μεγάλη καρδιά και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη», ενώ αποκάλυψε και το πώς τον αποκαλούν οι συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για ποιον λόγο: «Είμαι ένας φυσιολογικός άνθρωπος, που του αρέσει η ταπεινότητα. Είμαι επίμονος, πεισματάρης. Οι συμπαίκτες μου με φωνάζουν «ξινό», γιατί όταν χάνω, ακόμα και στην προπόνηση, το παίρνω στραβά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.