Πώς ανακάλυψε o Λουτσέσκου πως δεν υπάρχει Αγιος Βασίλης

Χάρης Δημαράς01 Ιανουαρίου 2021

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει εξομολογηθεί για μια ιστορία από την παιδική του ηλικία, πώς «ανακάλυψε» πως δε υπάρχει Άγιος Βασίλης και έναν αξέχαστο διάλογο με τον πατέρα του, τον θρύλο του ρουμανικού ποδοσφαίρου, Μιρτσέα Λουτσέσκου.  

Ο 51χρονος πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε λόγο για την τεράστια απογοήτευση που ακολούθησε όταν έμαθε πως δεν υπάρχει ο Αγιος Βασίλης. «Και τώρα σκέφτομαι νοσταλγικά τον Άγιο Βασίλη. Θυμάμαι πόσο απελπισμένος ήμουν. Ήμουν στην τρίτη τάξη και το πρωί μετά τον Άγιο Βασίλη, άκουσα τη γιαγιά μου να ρωτάει,«Ποιος είναι ο Άγιος Βασίλης; Απογοητεύτηκα. Πήγα με ελπίδα και ρώτησα: «Τι είπες;» Ήλπιζα η μητέρα μου, που ήταν παρούσα, να μου πει,: «Όχι, όχι, δεν άκουσες σωστά!», αλλά μου είπε τότε: «Δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!. Ήταν η χειρότερη στιγμή μου», αποκάλυψε ο Ραζβάν. 

Μιρτσέα: «Ντύθηκα Αγιος Βασίλης»

Για το θέμα πάντως παρενέβη και ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και εξιστόρησε πώς ντύθηκε Άγιος Βασίλης και έδωσε δώρα στον Ραζβάν και τα άλλα παιδιά. «Δυστυχώς, λόγω του διαδικτύου και της σημερινής καθημερινής ζωής, τα παιδιά δεν έχουν πλέον αυτήν την εξαιρετική χαρά του ερχομού του Αγιου Βασίλη. Να ονειρεύονται δηλαδή  τον Άγιο Βασίλη. Σήμερα δεν είναι πλέον δυνατό. Θυμάμαι την ιστορία όταν ήταν μικρός. Ηταν απογοητευμένος. Γύρισα στο σπίτι ντυμένος Άγιος Βασίλης. Διοργάνωσα μια ευχάριστη βραδιά με τον Ραζβάν και τα άλλα παιδιά, με δώρα. Ήταν μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Το θυμάμαι με χαρά», είπε ο πρεσβύτερος του Λουτσέσκου.

Ο Ραζβάν αστειεύτηκε για την αθωότητά του ως παιδί: «Επωφελήθηκαν από εμένα και για να αισθάνομαι καλά έκαναν πάρτι», και ο πατέρας του απάντησε: «Τον ξεγελούσαμε για περίπου 7 χρόνια».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.