Πόρτο: Ξαφνικός θάνατος 41χρονης μετά το εμβόλιο - «Δεν είχε προβλήματα υγείας»

Metrosport Team05 Ιανουαρίου 2021

41χρονη, εργαζόμενη σε παιδιατρικό ογκολογικό νοσοκομείο στο Πόρτο, πέθανε δύο ημέρες μετά τη λήψη του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού. Η Sonia Acevedo έφυγε ξαφνικά από την ζωή στο σπίτι της την Πρωτοχρονιά, 48 ώρες έπειτα τον εμβολιασμό της. Η αυτοψία, σύμφωνα με την dailymail, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα ή αύριο.  


Όπως αναφέρεται στο σχετικό ρεπορτάζ, δεν υπέφερε από δυσμενείς παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό. Ο πατέρας της, Abilio Acevedo, είπε στην πορτογαλική εφημερίδα Correio da Manha: «Ήταν εντάξει. Δεν είχε προβλήματα υγείας. Έκανε το εμβόλιο Covid-19, αλλά δεν είχε παρενέργειες. Δεν ξέρω τι συνέβη. Θέλω απλώς απαντήσεις. Θέλω να μάθω τι οδήγησε στο θάνατο της κόρης μου».  

Επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο ότι η νεκρή γυναίκα είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού στις 30 Δεκεμβρίου. Το πορτογαλικό ινστιτούτο ογκολογίας ανέφερε σε επίσημη τοποθέτηση του: «Όσον αφορά τον ξαφνικό θάνατο εργαζόμενής μας την 1η Ιανουαρίου 2021, το Διοικητικό Συμβούλιο επιβεβαιώνει το γεγονός και εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους φίλους της».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.