Πωρωτικός Ιβάν σε παίκτες: «Μπείτε μέσα και αλλάξτε σελίδα!»

Metrosport Team21 Μαΐου 2021

Από χθες (20/5) το Metrosport.gr σας είχε μεταφέρει το κλίμα ότι ο Ιβάν Σαββίδης θα συμμετέχει στην προετοιμασία ενόψει του τελικού Κυπέλλου. Αυτό συνέβη σήμερα, καθώς ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ σε τηλεδιάσκεψη με το αγωνιστικό τμήμα μετέφερε την επιθυμία του για κατάκτηση του τροπαίου, ζητώντας, παράλληλα, απ' όλους να καταθέσουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο.

«Μπείτε μέσα και απλά κάντε αυτό που ξέρετε, δώστε τα όλα. Αυτό είναι αρκετό. Εκπροσωπείτε την τιμή και την αξιοπρέπεια του ΠΑΟΚ» ήταν μία από τις φράσεις του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου, ο οποίος, μεταξύ άλλων, πρόσθεσε: «Αλλάξτε σελίδα σε ότι έχει συμβεί μέχρι σήμερα. Είναι ξεχωριστό παιχνίδι, χρειάζεται ψυχραιμία και απλά ο καθένας να καταθέσει την τελευταία ικμάδα των δυνάμεών του.

Έκανα τη δεύτερη δόση του εμβολίου και σύντομα θα είμαι εκεί, μαζί σας. Εύχομαι να με περιμένει ο Βιεϊρίνια με το Κύπελλο! Ο ΠΑΟΚ μεγάλωσε και οι τίτλοι πρέπει να αυξάνονται κάθε χρόνο. Δώστε τα όλα, χωρίς άγχος, αλλά με πίστη. Όλοι μας το θέλουμε, εσείς μπορείτε να το κατακτήσετε!»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.