Πώρωση για διάκριση σε ευρωπαϊκό επίπεδο

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Περισσότερο από δύο μήνες έχει να παίξει ο ΠΑΟΚ ευρωπαϊκό παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες του, όπως και το τεχνικό επιτελείο, περίμεναν όλο αυτό το διάστημα πώς και πώς τις αναμετρήσεις με την Μίντιλαντ.

 Το Κόνφερενς Λιγκ δημιουργεί προοπτικές για διάκριση εκτός συνόρων και οι παίκτες του Δικεφάλου, όπως και ο Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του, θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία. 

“Ήρθε η ώρα να πάμε μακριά στην Ευρώπη” είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στα ασπρόμαυρα αποδυτήρια, το οποίο όμως συνοδεύεται και από έναν αστερίσκο: “για να τα καταφέρουμε πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά και τώρα όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στην πρώτη αναμέτρηση με την Μίντιλαντ”.

 Ο Λουτσέσκου και οι βοηθοί του έχουν ήδη αρχίσει να αναλύουν κάθε λεπτομέρεια του πλάνου κόντρα στην δανέζικη ομάδα, με μεγάλη έμφαση (και) στις στημένες φάσεις.

Πολλοί σκάουτ ευρωπαϊκών συλλόγων στην Αρένα Χέρνινγκ

Για πολλούς υπάρχει και προσωπικό κίνητρο, καθώς γνωρίζουν ότι μέσω της Ευρώπης, η “χρηματιστηριακή” τους αξία ανεβαίνει ακόμη περισσότερο σε σχέση με το ελληνικό Πρωτάθλημα. Γνωρίζουν ότι στις εξέδρες του γηπέδου της Μίντιλαντ, της Αρένα Χέρνινγκ, θα βρίσκονται και “μάτια” ευρωπαϊκών συλλόγων για να τους σκανάρουν.

 Ενας λόγος παραπάνω να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να χαρίσουν μία σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά στους φίλους του ΠΑΟΚ. Σκοπός όλων είναι να μπούνε από το βράδυ οι βάσεις για πρόκριση στην φάση των “16” της διοργάνωσης του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.