Πορνοστάρ που δούλευε σε λαϊκές αγορές συνελήφθη να πουλάει χασίς

Metrosport Team21 Μαΐου 2021

Το πρωί πωλητής σε λαϊκές αγορές, το βράδυ πορνοστάρ και τα Σαββατοκύριακα διακινητής ναρκωτικών σε πάρτι, φαίνεται πως ήταν ένας νεαρός που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας.

Πολυάσχολος φαίνεται πως ήταν ο 37χρονος πωλητής - πορνοστάρ που συνελήφθη από την ΕΛΑΣ.

Οι πληροφορίες της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν λόγο για έναν 37χρονο άνδρα που διακινούσε ναρκωτικά σε «περίεργα» πάρτι των Βορείων προαστίων.

Ερεύνησαν, παρακολούθησαν και τελικά έφτασαν σε μία μοναδική περίπτωση. Ο ύποπτος το πρωί εργαζόταν ως πωλητής σε λαϊκές αγορές, και το βράδυ συμμετείχε σε ερωτικές ταινίες με καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που παραπέμπει σε πυρκαγιά!

Όσο για τα Σαββατοκύριακα. Συμμετείχε σε κλειστά πάρτι ανταλλαγής συντρόφων ως… επίσημος καλεσμένος λόγω της επαγγελματικής του εμπειρίας ως πορνοστάρ.

Σε αυτά τα πάρτι, σύμφωνα με τη δικογραφία που τελικά σχημάτισαν οι αστυνομικοί, διακινούσε και ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι τον συνέλαβαν τη στιγμή που παρέδιδε ποσότητα χασίς σε «πελάτη» του στην περιοχή της Κηφισιάς.

Στη συνέχεια στις έρευνες που ακολούθησαν, βρέθηκαν στην κατοχή του 100 γραμμάρια χασίς και μικρές ποσότητες κοκαΐνη και «έκσταση».

Κατά την προανάκριση ισχυρίστηκε πως τα ναρκωτικά ήταν για προσωπική χρήση και πως στο άτομο με το οποίο συνελήφθη δεν πουλούσε, αλλά παρέδωσε την ποσότητα αυτή σαν εξυπηρέτηση σε φίλο του χωρίς να πάρει χρήματα.

πηγή: sputniknews.gr

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.