Πορεία πρωταθλητισμού κάνει ο Άρης

Γρηγόρης Κόκκινος02 Ιανουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλή χρονιά. Έφυγε το καταραμένο 2020 και εύχομαι ολόψυχα τη νέα χρονιά να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Βέβαια ο κόσμος δεν θα  γίνει όπως ήταν, αυτό είναι το μόνο βέβαιο αλλά ας μπούμε σε μια σειρά, ας έχουμε ξανά κόσμο στα γήπεδα και κυρίως να έχουμε την υγεία μας γιατί από όλο αυτό που  έγινε την χρονιά που μας πέρασε είμαστε υποχρεωμένοι να βγούμε πιο σοφοί και να  μάθουμε να εκτιμάμε τα πάντα και ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή.

Η Τότεναμ το τελευταίο χρονικό διάστημα μας έχει μπερδέψει λίγο αφού από τότε που βρέθηκε στην κορυφή δείχνει να μην πατάει και τόσο καλά. Η Λιντς παίζει πάντα ανοιχτά σε όλα τα παιχνίδια και είναι ομάδα του όσα βάλουμε και όσα φάμε. Θα μου φανεί πολύ περίεργο να μην δούμε πολλά γκολ στο παιχνίδι.

Η Ρέιντζερς μπορεί να με «πούλησε» την περασμένη εβδομάδα με την Χιμπέρνιαν και να  μην πήραμε το over 3,5 αλλά όσοι είδαν τον αγώνα είδαν και πόσες ευκαιρίες χάθηκαν για γκολ. Η Σέλτικ νίκησε πολύ εύκολα την Χάμιλτον με 0-3. Είναι ντέρμπι μίσους με τους γηπεδούχους να είναι πολύ πιο ποιοτική ομάδα. Άσσος. Η Κολωνία δείχνει ότι έχει συνέλθει το τελευταίο χρονικό διάστημα και προέρχεται από την ισοπαλία 0-0 με την Λειψία και τη νίκη 1-0 με την Όσναμπρικ για το κύπελλο. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ δεν τα πάει καλά προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες. Σφιχτό παιχνίδι περιμένω με νικήτρια την Κολωνία.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 1-2 κόντρα στην Μπελενένσες. Η Μπράγκα διέλυσε με 1-4 την Μποαβίστα με ένα εκρηκτικό πρώτο ημίχρονο και είναι η δεύτερη της βαθμολογίας πέντε βαθμούς πίσω από την Σπόρτινγκ. Διπλό θα παίξω. Η Μπέρνλι αν δεν είχε τόσο μεγάλο επιθετικό πρόβλημα θα μπορούσε να τα πηγαίνει καλύτερα στο πρωτάθλημα από το να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία. 

Η Φούλαμ είναι αρκετά ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα αλλά οι ισοπαλίες δεν μπορούν να την σώσουν. Πιστεύω ότι έχει αξία το διπλό. Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την ήττα του από τον ΠΑΟΚ με 2-1 με πολύ γκρίνια από τους οπαδούς της ομάδας για την ενδεκάδα που κατέβασε ο Μπόλονι. Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν καλός αλλά απρόσεκτος στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο τελικό 2-2. Εκτιμώ ότι θα δούμε γκολ από τις δυο ομάδες και θα κρατήσω το over. Η Φιορεντίνα έκανε το μπαμ της περασμένης αγωνιστικής αφού νίκησε την Γιουβέντους μέσα στο Τορίνο με 0-3!!!!! Η Μπολόνια ενώ ήταν πίσω στο σκορ 0-2 από την Αταλάντα έβγαλε αντίδραση στο τελικό 2-2. Ο συντελεστής δυσκολίας του παιχνιδιού είναι μεγάλος αλλά θα προτιμήσω τον άσσο των Βιόλα.

Η Ντόρτμουντ δεν πατάει καλά τελευταία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη και προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Βερολίνου. Η Βόλφσμπουργκ διανύει περίοδο φόρμας νίκησε την Στουτγάρδη με 1-0 και ισοβαθμεί με τους γηπεδούχους στην βαθμολογία.

Πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο στο διπλό και σαν απόδοση φυσικά. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα κι ας έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 54. Είναι ομάδα που βάζει και δέχεται γκολ. Ο Απόλλων Σμύρνης βελτιώνεται συνεχώς και πήρε μεγάλη νίκη με 0-1 μέσα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό. Με τον τρόπο που αγωνίζονται κυρίως οι γηπεδούχοι το over μοιάζει εφικτό Ολυμπιακός προέρχεται από την εύκολη νίκη με 5-1 κόντρα στην ΑΕΛ. Η ΑΕΚ ήρθε  ισόπαλη 2-2 με τον Βόλο αποτέλεσμα που έστειλε τον Καρέρα στην ανεργία και τον Χιμένεθ να επιστρέφει για μια ακόμη φορά στον πάγκο της ομάδας. Επειδή επιθετικά είναι καλές και οι δυο ομάδες θα κρατήσω τον άσσο με γκολ. Η Λαμία είναι μακράν η πιο αδύναμη ομάδα της Σούπερ Λίγκα και πιστεύω ότι είναι το μεγάλο φαβορί για τον υποβιβασμό. Ο Άρης όσο περνάει ο καιρός βελτιώνεται και ήταν εξαιρετικός στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ όπου και επικράτησε με 0-3. Πιστεύω ότι ο Άρης θα συνεχίσει από εκεί που ήταν πριν την διακοπή και θα κερδίσει

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΛΙΝΤΣ OVER

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ – ΣΕΛΤΙΚ 1

ΛΑΜΙΑ – ΑΡΗΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΚΟΛΩΝΙΑ – ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΦΟΥΛΑΜ – ΜΠΕΡΝΛΙ 2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ OVER

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΌΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ OVER

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 1@G

Τέταρτη πρόταση

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ – ΜΠΡΑΓΚΑ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.