Πορεία διαμαρτυρίας των φίλων του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Metrosport Team10 Σεπτεμβρίου 2021

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ εναντιώνονται με τον πλέον εκδηλωτικό τρόπο στον νέο αθλητικό νόμο και τα όσα αναφέρονται αναλυτικά σε αυτόν και συνεχίζουν τις αντιδράσεις τους. Είχαν προϊδεάσει εδώ και αρκετές ημέρες, πως θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας με βασικό στόχο την κατάργηση του νόμου (και όχι μόνο) και όπως ανακοίνωσαν στο επίσημο site, καλούν σήμερα το βράδυ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από την Καμάρα, όλους τους φιλάθλους προκειμένου να ανταποκριθούν στο κάλεσμά τους.

Όπως αναφέρεται μεταξύ των άλλων, οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ καλούν ολο τον κόσμο του Δικεφάλου στην πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στον αθλονόμο και στους κοινωνικούς διαχωρισμούς που επιχειρείται από τη κυβέρνηση, που προσπαθεί να βάλει εμπόδια και να βλάψει τα συμφέροντα της ομάδας εξαιτίας των φωνών αντίστασης και διαμαρτυρίας του λαού του ΠΑΟΚ. Ραντεβού την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στην Καμάρα στις 20:00.

Παράλληλα οι φίλαθλοι του Δικεφάλου, «προετοιμάζονται» για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα δώσουν δυναμικό παρών, θέλουν να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας τους και να την βοηθήσουν προκειμένου να κερδίσει τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.