POPULOUS: «Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλει να κάνει»

Γιώργος Καστάνης22 Ιουνίου 2022

Στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας Populous που έχει αναλάβει, σε πρώτη φάση, τις μελέτες για την κατασκευή της νέας Τούμπας, φιλοξενούνται δηλώσεις του Νικ Ρέινολντς που ήταν παρών στην συνέντευξη τύπου της Τούμπας.

Επισημαίνεται, πως ο ΠΑΟΚ έχει όραμα για το τι θέλει να κάνει με το νέο γήπεδο.

Σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στην επίσημη ιστοσελίδα της Populous, ο Nick Reynolds μιλά με θαυμασμό για τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας πως οι εκπρόσωποί του έχουν ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλουν να πετύχουν ενώ τονίζει πως η Νέα Τούμπα θα προσφέρει έναν νέο προορισμό στη Θεσσαλονίκη: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει θέσει ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλει να πετύχει, σε μια καταπληκτική τοποθεσία γεμάτη ιστορία, ακριβώς στην καρδιά της κοινότητας του ΠΑΟΚ. Είναι μεγάλο προνόμιο και μια θαυμάσια ευκαιρία για την Populous και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δημιουργήσουμε ένα γήπεδο για το μέλλον, το οποίο θα εκτοξεύσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας και θα προσφέρει έναν νέο προορισμό για τη Θεσσαλονίκη».

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της κ. Βαρβάρας Βασιλάτου, επικεφαλής του Έργου και Συνεργάτης της Populous, η οποία ανέφερε πως: «Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και την ευρύτερη ομάδα για να προσφέρουμε ένα νέο σπίτι, βιώσιμο για τον σύλλογο.

Σε προσωπικό επίπεδο, είμαι εξαιρετικά περήφανη που συμμετέχω σε ένα έργο τέτοιου κύρους για τη χώρα μου. Θα προσφέρουμε ένα σχέδιο παγκόσμιας κλάσης με τον κόσμο να βρίσκεται στην καρδιά του έργου, πλήρως εναρμονισμένο στην περιοχή και στο περιβάλλον. Το νέο γήπεδο θα είναι ένα ορόσημο στην όμορφη πόλη της Θεσσαλονίκης που τόσο οι φίλαθλοι όσο και οι Θεσσαλονικείς θα αγαπούν για τις επόμενες γενιές».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.