Νέα Τούμπα-Populous: Χαρακτηριστικά παραδείγματα των γηπέδων που έκανε

Metrosport Team21 Ιουνίου 2022

Η Populous έχει σχεδιάσει κάποια από τα πιο διάσημα στάδια στον κόσμο· ανάμεσά τους το Wembley Stadium, το Emirates Stadium, το Ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου, το Tottenham Hotspur Stadium, καθώς και το νέο στάδιο «Cathedral» για την Inter και την AC Milan στο Milano. Είμαστε ειδικοί στο να συγκεντρώνουμε πολλούς ανθρώπους μαζί, γύρω από τα πράγματα που αγαπούν.

Σχεδιάζουμε εμπειρίες που αιχμαλωτίζουν όλες τις αισθήσεις, ενισχύοντας την ατμόσφαιρα του ενθουσιασμού και της αγνής χαράς που αναβλύζει από το μοίρασμα ανθρώπινων στιγμών. Η δημιουργία χώρων όπου ο κόσμος αγαπά πραγματικά να βρίσκεται με παρέα ξεκινά με εσάς στο τραπέζι. Επικεντρωνόμαστε σε αυτά που έχουν σημασία: σχέσεις, ιδέες και ντιζάιν.

Η κουλτούρα μας δεν δημιουργείται από αυτά που λέμε, αλλά από τα μεγάλα και μικρά πράγματα που κάνουμε καθημερινά. Έχουμε δημιουργήσει χιλιάδες από τους πιο αναγνωρίσιμους χώρους συγκέντρωσης και εκδηλώσεων παγκοσμίως, επομένως κατέχουμε τη γνώση. Αυτό μας επιτρέπει να εστιάσουμε όλη τη δημιουργική μας ενέργεια στις εξατομικευμένες ανάγκες του έργου, της επωνυμίας και της κοινότητάς σας. Μας αρέσει να κάνουμε ερωτήσεις που αποκαλύπτουν το αφήγημα του έργου σας και το ζωντανεύουν.

Θα εξετάσουμε το έργο σας από όλες τις οπτικές γωνίες, καθοδηγούμενοι από την προοπτική που έχουμε αποκτήσει μέσα από τη συνεργασία μας τόσο με τα μεγαλύτερα ονόματα σε καθιερωμένες αγορές του πρώτου κόσμου όσο και με επιχειρηματίες στις αναδυόμενες αγορές. Συνδυάζουμε το όραμά σας με την εξειδικευμένη καθοδήγηση και τη φρέσκια σκέψη μας για να δημιουργήσουμε ένα μέρος που η κοινότητά σας θα αγαπήσει και στο οποίο θα μπορείτε να βασίζεστε για μια διαρκή, ανθεκτική ροή εσόδων. Ένα μέρος που κάνει τους ανθρώπους να επιστρέφουν, ξανά και ξανά, για να συλλέγουν στιγμές που τους φέρνουν χαρά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.