Πόποβιτς εναντίον NFL για το θέμα του ρατσισμού: «Είναι υποκριτές»

Metrosport Team14 Ιουνίου 2020

Θέση για το ρατσισμό και την αστυνομική βία πήρε για ακόμη μια φορά ο Γκρεγκ Πόποβιτς. Ο έμπειρος τεχνικός των Σπερ σχολίασε τις κινήσεις του NFL και την ανακοίνωση που εξέδωσε υποστηρίζοντας ότι είναι υποκριτές και έχουν χάσει την ουσία. 

Συγκεκριμένα, σημείωσε:«Ένας έξυπνος άνθρωπος διοικεί το NFL (σ.σ ο Κομισάριος της λίγκας, Ρότζερ Γκούντγουελ), αλλά δεν κατάλαβε την διαφορά ανάμεσα στην στη σημαία και τι κάνει σπουδαία αυτή την χώρα: Τους ανθρώπους που πάλεψαν για να δώσουν το δικαίωμα στον Καπέρνικ να μπορεί να γονατίσει ζητώντας δικαιοσύνη.

Η σημαία δεν έχει σχέση με την κίνηση. Είναι απλώς ένα σύμβολο που οι άνθρωποι χρησιμοποιούν για πολιτικούς λόγους, όπως ο Τσέινι κάποτε στον πόλεμο του Ιράκ. Ο Γκόλντγουελ φοβήθηκε όταν ο Τραμπ μίλησε για το θέμα με τους παίκτες που γονάτισαν και αναδιπλώθηκε».

Επιπλέον, αναφέρθηκε και στους ιδιοκτήτες των ομάδων του NFL όπως ο Τζέρι Τζόουνς των Ντάλας Κάουμποϊς και ο Ρόμπερτ Κραφτ των Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς που βοήθησαν την καμπάνια του Τραμπ, υποστηρίζοντας ότι: «Είναι υποκριτικό αυτό. Είναι ασυνεπές. Δεν έχει λογική. 

Ο κόσμος δεν είναι τυφλός. Μετά από αυτό πηγαίνεις στους υπαλλήλους σου και μιλάς για αδικίες που συμβαίνουν, για την δημοκρατία και πώς να διαμαρτυρηθούν; Δεν το καταλαβαίνω. Νομίζω ότι έβαλαν τους εαυτούς τους σε μία περίεργη θέση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.