Ποντίκης: «Οι διαιτητές φοβούνται, δεν μπορεί να μην είδε την κλωτσιά»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης, και μίλησε για τα εξόφθαλμα λάθη του Τσαγκαράκη στο Ατρόμητος-Ολυμπιακός, τον φόβο των Ελλήνων διαιτητών ενώ σχολίασε και την οικογενειοκρατία στον χώρο της ελληνικής διαιτησίας.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

«Αυτό που είδαμε στο ματς του ολυμπιακού είναι ανησυχητικό, δεν μπορεί να μην βλέπεις την κλωτσιά του Μπα. Θα σταθώ στο πειθαρχικό κομμάτι, γιατί το τεχνικό κομμάτι πλέον ελέγχεται από το VAR. Τρεις φάσεις υπάρχουν στο ματς του ολυμπιακού, υπάρχει σπρώξιμο στο γκολ του ολυμπιακού, η φάση εκ των πραγμάτων είναι φάουλ. Οταν το έδειξε επανάληψη είπα πως θα το δουν και θα δώσει φάουλ. Στο χέρι του Σεμέδο ο κανονισμός είναι σαφής, δεν υπάρχει δικαιολογία. Προφανώς και φοβούνται οι διαιτητές ή τους έχουν τάξει κάτι, να τους λένε πως θα τους κάνουν διεθνείς και θα τους ανεβάσουν κατηγορία. Υπήρχαν εξόφθαλμες παραβάσεις που δεν δίνονται, οι ίδιοι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να κερδίζουν έτσι. Αν στείλεις τον έναν διαιτητή σπίτι του, τότε μπορεί να αρχίσουν να συμμορφώνονται οι υπόλοιποι. Εχουμε βαρεθεί την οικογενειοκρατία στην διαιτησία, βλέπαμε Τσαγκαράκη και Παπαπέτρου και τώρα βλέπουμε τους γιους τους».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ «Στο ματς του ΠΑΟΚ είχαμε 3 φάσεις, ήταν δύσκολες φάσεις αλλά ο διαιτητής έπρεπε τουλάχιστον να δει το VAR».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.