Ποντίκης για το πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΣ και το γκολ του Ελ Αραμπί που προκάλεσε αντιδράσεις

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης και τοποθετήθηκε για τη δήλωση-πρόταση του Αρσέν Βενγκέρ να δίνουν συνέντευξη Τύπου και οι διαιτητές μετά το τέλος των παιχνιδιών, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τις αμφισβητούμενες φάσεις από το ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος, το αν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί στους «Ζωσιμάδες», αλλά κι αν είναι παράβαση του Ρότα στον Κουλούρη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρόταση του Βενγκέρ να δίνουν συνέντευξη Τύπου οι διαιτητές:

«Είναι λογικό να γίνεται αυτό, γιατί τους διαιτητές τους έχουν φιμώσει. Θα είναι καλό να εξηγεί ο κάθε ρέφερι τι σφύριξε και τι δεν σφύριξε. Ο κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει τι δίνει ο διαιτητής και γιατί. Στη φάση του τελικού του Nations League με τον Μπαπέ θυμάστε τι έγινε; Τίποτα δεν είναι δύσκολο εφόσον έχει μπει το VAR, πλέον υπάρχει η βοήθεια της τεχνολογίας. Για μένα έπρεπε να είχε μετρήσει το γκολ της Ρόμα και να μην έδινε το πέναλτι».

Για τις φάσεις από το ΠΑΟΚ-Βόλος κι αν είναι παράβαση του Ρότα στον Κουλούρη:

«Στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Βόλο στην Τούμπα εφόσον ο διαιτητής άφησε το παιχνίδι να κυλήσει κανονικά καλώς μέτρησε το γκολ των Θεσσαλών και δεν γύρισε πίσω τη φάση. Όσον αφορά τη φάση του Ρότα με τον Κουλούρη, δεν έχουμε καλή λήψη. Έχω την αίσθηση όμως ότι υπάρχει επαφή, αλλά με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει παράβαση. Αν είναι του Κουλούρη, είναι πέναλτι και του ΠΑΟΚ. Αν ήμουν διαιτητής όμως δεν θα έδινα κανένα από τα δύο πέναλτι. Σ΄ ένα παιχνίδι Κυπέλλου θυμάμαι είχα δώσει τέσσερα πέναλτι και μετά δεν έδωσα κανένα». 

Για το αν θα έπρεπε να μετρήσει το γκολ του Ελ Αραμπί στους «Ζωσιμάδες»:

Το πέναλτι που κέρδισε χθες ο ΠΑΣ είναι για σεμινάριο, πολύ σωστή η υπόδειξη, όπως και το γκολ του Ελ Αραμπί, μην τρελαθούμε. Το VAR βοηθάει να γίνονται λιγότερα λάθη γι΄ αυτό και φέτος μέχρι στιγμής στη Super League 1 δεν έχουμε πολλές διαμαρτυρίες από τις ομάδες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.