Ποντίκης: «Το πέναλτι.... χάλασε το Άρης-ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Δημήτρης Ποντίκης και αναφέρθηκε στη διαιτησία και τα όσα είδαμε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, αλλά και τον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ελληνική διαιτησία είναι όπως λέει η φράση μόνοι μας βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας. Εμείς καταφέραμε να έρθουν ξένοι διαιτητές και αρχιδιαιτητές στη χώρα μας. Έχουμε μεγάλο μερίδιο σε αυτό που συμβαίνει στο ποδόσφαιρό μας. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που είδαμε στο Βικελίδης και θα μιλήσω ως φίλαθλος με στεναχώρησε πολύ. Πριν δοθεί το πέναλτι του Άρη, ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι, δεν βλέπαμε το ντέρμπι του Μάντσεστερ για να δούμε το Άρης-ΠΑΟΚ και το πέναλτι χάλασε την αναμέτρηση. Βέβαια και ο Άρης διαμαρτύρεται για δυο κόκκινες πριν αυτή τη φάση. Υπάρχουν πειθαρχικά λάθη που αδίκησε και τη μία αλλά και την άλλη ομάδα. Σαφώς η διαιτησία επηρέασε το σκορ.

Ο Κλάτενμπεργκ όταν ήρθε στην Ελλάδα πήγε ενάντια στον Ολυμπιακό. Τώρα, απέναντί του είναι ο ΠΑΟΚ. Οι μικρότερες ομάδες που σφάζονται τι να πουν αυτές; Το Big-4 είναι το μεγάλο λάθος γιατί δεν δίνουν φωνή στους υπόλοιπους. Για τον Αυγενάκη έχω κακή άποψη κι αυτό που γίνεται σε βάρος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ένας αρχιδιαιτητής αυτό που έπρεπε να κάνει ήταν να φωνάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους διαιτητές και να τους επισημαίνει τα λάθη  κι όχι να το πράττει δημόσια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.