Ποντίκης: «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι στον Αμραμπατ, είναι επιθετικό φάουλ»

Metrosport Team10 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 Και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διαιτητής, Δημήτρης Ποντίκης, και μίλησε για το πέναλτι που πήρε η ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, την αποβολή του Μπεχαράνο στο Αρης-Λαμία αλλά και την περίπτωση της επαγγελματικής διαιτησίας.


Για το πέναλτι της ΑΕΚ και τα προβλήματα της διαιτησίας:
«Υπάρχει ένα επιθετικό φάουλ του Αμραμπατ και δίνεται πέναλτι που σε καμία περίπτωση δεν είναι. Δεν μας φταίει η τεχνολογία, σημασία έχει αν θέλει να το δει ή όχι ο διαιτητής. Οσον αφορά την αποβολή του Μπεχαράνο από τον Σιδηρόπουλο, ήταν προφανής η αποβολή γιατί υπήρξε ύβρις. Το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, δεν δόθηκε γιατί υπήρξε επηρεασμός από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός».

Για την επαγγελματική διαιτησία: «Αν ήταν στο επίπεδο της Αγγλία που είναι επιτυχημένο, τότε να γίνει. Η ΕΠΟ είναι το κυρίαρχο πρόσωπο στο ποδόσφαιρο και η διαιτησία πρέπει να είναι κάτω από την σκέπη της ΕΠΟ, να υπάρχει η εταιρεία που να έχει την τεχνογνωσία και να συνεργαστεί με την ΕΠΟ για να γίνει επαγγελματική η διαιτησία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.