Ποντάρισμα σε γκολ και σκορ

Θανάσης Κυλώνης24 Φεβρουαρίου 2021

Τα πρώτα παιχνίδια για την φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ επεφύλασσαν αρκετές εκπλήξεις την περασμένη εβδομάδα, με τις νίκες των Παρί, Ντόρτμουντ και Πόρτο να επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά, πως η εικόνα των ομάδων στα πρωταθλήματά τους λίγη σημασία έχει όταν έρχεται η ώρα της Ευρώπης.
Στα σημερινά ματς, η Σίτι των 18 διαδοχικών νικών σε όλες τις διοργανώσεις είναι καυτό φαβορί απέναντι στη Γκλάντμπαχ που έγινε άνω-κάτω με το θέμα του προπονητή της, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει και ο παράγοντας έδρας για τους Γερμανούς, με το παιχνίδι να διεξάγεται ελέω πανδημίας στη Βουδαπέστη. Ωστόσο, αποδόσεις 1.30 σ’ αυτό το επίπεδο δεν στέκουν, ειδικά όταν μιλάμε για πρώτο παιχνίδι με το φαβορί να έχει τη ρεβάνς εντός έδρας και με τον Γκουαρδιόλα να προαναγγείλει rotation λόγω αυξημένης κούρασης. Κι επειδή θεωρώ δεδομένο πως το νικηφόρο σερί των «σίτιζενς» δεν θα κρατήσει για πολύ ακόμα, δεν θα μπλέξω με σημείο, αλλά θα κρατήσω το over & g/g στο 2.10+, αφού οι επιθετικές ικανότητες των Γερμανών είναι γνωστές.

Στο Αταλάντα-Ρεάλ, ο άσος προσφέρεται σε τιμές ξεκάθαρου φαβορί (2.30) λόγω των πολλών και σημαντικών απουσιών που έχουν οι Μαδριλένοι, με τον Ζιντάν να παίρνει μαζί του στην Ιταλία και 6 πιτσιρικάδες από τη β’ ομάδα προκειμένου να συμπληρώσει αποστολή. Ειδικά το κενό του Μπενζεμά δεν καλύπτεται, αλλά δεν πάει και εύκολα το χέρι μου στον άσο φαβορί, αφού πολλές φορές στην Ευρώπη η φανέλα παίζει σημαντικότερο ρόλο. 

Στα αυριανά του Γιουρόπα Λιγκ, μια από τις ομάδες που ψάχνουν νίκη με 2+ γκολ διαφορά για να προκριθούν είναι η Νάπολι που έχασε 2-0 στη Γρανάδα. Δεν ξέρω αν θα περάσει τελικά, όμως πιστεύω πως θα κερδίσει τους άπειρους στην Ευρώπη Ισπανούς. Επιλογή ο άσος με ασιατικό χάντικαπ -1 στο 2.00+ (αν κερδίσει στο γκολ πάει μονάδα), fun bet το ακριβές σκορ 2-0 (8.00+), που οδηγεί σε παράταση.

Τουλάχιστον 2 γκολ χρειάζεται και η Λιλ μετά το 1-2 από τον Αγιαξ, φέτος έχει την ποιότητα για να κάνει την ανατροπή, βέβαια ο «Αίαντας» στο Αμστερνταμ σπάνια χάνει. Πιστεύω πως θα δούμε και πάλι ένα γεμάτο σκορ, κρατάω το g/g & over στο 2.00+, δεν το αποκλείω να δούμε κι εδώ παράταση, με το 1-2 να πληρώνει 13.00+. Πολλά γκολ περιμένω και στο Βιγιαρεάλ-Ζάλτσμπουργκ, με τους Ισπανούς να κερδίζουν 0-2 την περασμένη εβδομάδα. Οι Αυστριακοί είναι μπαρουτοκαπνισμένοι στην Ευρώπη έχοντας πάρει σπουδαία αποτελέσματα εκτός έδρας την τελευταία δεκαετία, σκοράρουν εύκολα και συχνά-πυκνά φέρνουν πολύ μεγάλα σκορ. Στο 1.90 το g/g & over, στο 2.65 το over 3,5, στοιχήματα που έχουν μεγάλη τύχη να επιβεβαιωθούν και στα παιχνίδια Λεβερκούζεν-Γιουνγκ Μπόις, PSV-Ολυμπιακός, τα οποία είχαν 7 και 6 γκολ αντίστοιχα την περασμένη εβδομάδα.

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΜΑΝ. ΣΙΤΙ G/G & Over

ΠΕΜΠΤΗ

ΑΓΙΑΞ – ΛΙΛ G/G & Over

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ G/G & Over

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΡΑΝΑΔΑ 1 (-1 ασιατικό χάντικαπ)

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – Γ.ΜΠΟΪΣ G/G & Over

ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G & Over

ΑΚΡΙΒΗ ΣΚΟΡ

ΑΓΙΑΞ – ΛΙΛ 1-2

ΝΑΠΟΛΙ – ΓΡΑΝΑΔΑ 2-0

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.