«Πονοκέφαλος» ο Μπερτόγλιο, αλλαγές ετοιμάζει ο Μάντζιος -Τα σενάρια

Γιώργος Στράντζαλης15 Δεκεμβρίου 2021

Σήμερα θα φανεί αν ο Φακούντο Μπερτόλγιο είναι σε θέση, ή όχι, να μπει στο πλάνο του Άκη Μάντζιου για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ. 

Ο Αργεντινός, που έγινε αναγκαστικά αλλαγή στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει πρόβλημα με ένα χτύπημα στον δικέφαλο το οποίο μπορεί να του στερήσει τη συμμετοχή όχι μόνο στο αρχικό σχήμα, αλλά και στην αποστολή ακόμη. Αυτό θα ξεκαθαρίσει σήμερα, στην τελευταία προπόνηση προτού η ομάδα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. 

Ακόμα και στο ενδεχόμενο να είναι στην αποστολή όμως, η παρουσία του στο αρχικό σχήμα δεν θεωρείται δεδομένη. Ο Άκης Μάντζιος προσανατολίζεται ούτως ή άλλως σε αλλαγές οι οποίες αφορούν (και) την επιθετική γραμμή της ομάδας. 

Στο πλάνο του υπάρχουν τα εξής σενάρια: είτε να επιμείνει με τον Ντιαγέ σε ρόλο επιτελικού μέσου και τους Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία στα άκρα, είτε να παίξει με τον Σενεγαλέζο στα χαφ (μαζί με τον Τζέγκο) και στην τριάδα με τους Μαντσίνι, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία. Εκτός από τα δύο αυτά σενάρια πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο και ο Μαντσίνι, καθότι έχει ένα χτύπημα στην γάμπα. Σε αυτή την περίπτωση, οι επιλογές που έχει ο Μάντζιος είναι ο Ιτούρμπε και ο Γκάμα.

Στην άμυνα, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του προβλέπεται να επιστρέφει στο δεξί άκρο, ενώ πολλές πιθανότητες πλέον συγκεντρώνει και η επιστροφή του Χουλιάν Κουέστα κάτω από την εστία. Η παρουσία του Ισπανού ίσως χαρακτηρίζεται και επιβεβλημένη, καθώς ο Ντένις δοκιμάστηκε στα τελευταία τρία παιχνίδια, είναι προφανές όμως ότι δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Στις επιστροφές στο αρχικό σχήμα ασφαλώς συμπεριλαμβάνεται και ο Καμαρά.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.