Πονοκέφαλος για τον Λουτσέσκου οι ξένοι παίκτες στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team02 Ιανουαρίου 2022

Πρόβλημα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ με τον αριθμό των ξένων παικτών που έχει στο δυναμικό του. 

Η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να αλλάξει τον κανονισμό και δίνει το δικαίωμα για την ύπαρξη έως και 12 μη κοινοτικών παικτών που μπορούν να είναι διαθέσιμοι για την πρώτη και τη δεύτερη ομάδα. Στην αποστολή, όμως, για κάθε αγώνα να υπάρχουν έως και πέντε μη κοινοτικοί .

Η αποχώρηση του Καγκάβα έδωσε ανάσα στο Δικέφαλο αλλά με την επιστροφή του Λέο Ζαμπά υπάρχουν και πάλι δυσκολίες. 

Οι μη κοινοτικοί παίκτες των «ασπρόμαυρων» είναι οκτώ. Οι πλάγιοι αμυντικοί Σίντκλεϊ, Τέιλορ και Ροντρίγκο, οι μέσοι Εσίτι και Ντόουγκλας, αλλά και οι Ζαμπά και Άκπομ. Ο Ροντρίγκο Σοάρες είναι προς αποχώρηση. Στη λίστα βρίσκεται και ο  Ισμαϊλα Ουντρεαόγκο, ο οποίος αγωνίζεται αποκλειστικά με τον ΠΑΟΚ Β. 

Τι σημαίνει αυτό; Ο Λουτσέσκου θα πρέπει να διαλέγει τους πέντε από τους επτά ξένους για κάθε αποστολή. Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό που ο Άκπομ είναι τιμωρημένος και ο Ροντρίγκο Σοάρες ακόμα εκτός με τραυματισμό δεν υπάρχει θέμα αν και ο Βραζιλιάνος είναι γενικότερα εκτός και δεν υπολογίζεται πια. 

Το δύσκολο κομμάτι θα έρθει για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με την ΑΕΚ και μετά. Η παρουσία στο δεξί άκρο του Λύρατζη είναι η πρώτη λύση που βρέθηκε έστω και τυχαία, αλλά και πάλι ο Λύρατζης όπως και ο Τσιγγάρας δεν μπορούν να παίζουν σε κάθε 90λεπτο ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος τραυματισμού και καρτών. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.