«Πονηρό» το ματς με τον Βόλο -Συνεχή τετ α τετ Λουτσέσκου-παικτών

Γιώργος Καστάνης17 Οκτωβρίου 2021


Προέκυψαν προβλήματα στον ΠΑΟΚ, παρότι υπήρξαν επιστροφές βασικών παικτών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν σταδιακά την ομάδα. Εκεί που ηρέμησαν στον Δικέφαλο από τους τραυματισμούς, ήρθε ο κορονοϊός να προκαλέσει εύλογη ανησυχία.

Μετά τον Τσιγγάρα που μπήκε σε καραντίνα, ένας ακόμη παίκτης, μετά από τον έλεγχο που έγινε, διαπιστώθηκε πως είναι θετικός στον ιό και ως εκ τούτου απομονώθηκε. Και αυτό το γεγονός προκάλεσε ένα προβληματισμό καθώς ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του, θα ήθελαν να έχουν ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες. Δεν είναι μόνο το σημερινό, “πονηρό” παιχνίδι με τον Βόλο, αλλά και τα υπόλοιπα που ακολουθούν. Ειδικά για το σημερινό ματς όμως (στις 16:00 η ώρα έναρξης σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5) ο Ρουμάνος τεχνικός επεσήμανε τους κινδύνους σε αλλεπάλληλα τετ α τετ που είχε με τους παίκτες.

Ο Λουτσέσκου μετέφερε την αυτοπεποίθησή του, πως ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με νέα νίκη μετά την διακοπή. Όμως όπως έλεγε: “Πρέπει να προσέξουμε τον αντίπαλο. Να μην τον υποτιμήσουμε. Είναι στην ίδια θέση με εμάς, έχει τους ίδιους βαθμούς. Τα μάτια σας, δεκατέσσερα. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα. Να παίξουμε όπως ξέρουμε και να κερδίσουμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Μην ξεχνάτε, πως κάθε ματς είναι και ένας τελικός”.

Και στις επαφές τους όμως οι παίκτες, διεθνείς και μη, επεσήμαιναν την κρισιμότητα του σημερινού αγώνα και έλεγαν πως αρκεί να παίξουν σοβαρά, να περιορίσουν τα ατού του αντιπάλου και να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες για να έρθουν τα γκολ. Πολλές φορές επαναλαμβάνονται οι φράσεις: “Πρέπει να έχουμε σταθερότητα, αυτοπεποίθηση, να έχουμε ένα συμπαγές σύνολο τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.