Πονηρό ματς στο Αγρίνιο, χωρίς απώλειες ο ΠΑΟΚ

Χάρης Δημαράς03 Οκτωβρίου 2021

Περίεργο» ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά, να υποδέχεται τον ΠΑΣ, που, αντίθετα, παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι αήττητος. 

Ο Κουλούρης είναι αμφίβολος, ενώ επιστρέφουν Χατζηϊσαΐας και Κλωναρίδης. Όποιες αλλαγές θα δούμε στους Περιστεριώτες, θα τις δούμε από τον Παράσχο μετά τη διακοπή. 

Οι Ηπειρώτες δε θα έχουν τον Γκαρντάβσκι. Δύσκολα με αυτή την αμυντική συμπεριφορά ο Ατρόμητος να μη δεχθεί γκολ. 

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μιλόγεβιτς ατο Αγρίνιο, μετά την ήττα στην Τούμπα. Μάνταλος, Μοχαμάντι και Σβάρνας αναμένεται να επιστρέφουν, εκτός είναι οι Αμραμπατ και Τζαβέλλας. 

O Παναιτωλικός παίζει καλό ποδόσφαιρο και δίκαια «έκλεψε» τον πόντο στη Λαμία. Με την εικόνα που έχουμε αξίζει μια βόμβα στον άσο, ενώ η λογική επιλογή είναι το G/G. 

Αν πάντως δεν κερδίσει η ΑΕΚ θα είναι δύσκολα ο Μιλόγεβιτς και έρχεται και διακοπή... Παράδοση στα over έχουν «χτίσει» τα τελευταία χρόνια ΟΦΗ και ΠΑΟΚ (επτά συνεχόμενα). 

Oι φιλοξενούμενοι είχαν συνεχόμενα ματς (ευκαιρία για ανάσες με τη διακοπή), ο Λουτσέσκου δε θα έχει Καγκάβα, Σοάρες, Καντουρί, Ινγκασον και Κρέσπο, ενώ θα περιμένει Μουργκ και Βαρέλα. Από τους Κρητικούς εκτός ο Καστάνιος και Καμάου. Δύσκολα, αλλά θα περάσει ο ΠΑΟΚ. 

Ο Δημήτρης Σπανός δεν υπολογίζει στον Καμπράλ, ο Λένις είναι ετοιμοπόλεμος στον Ιωνικό, που έχει τρεις αγωνιστικές να δεχθεί γκολ. 

Η Λαμία, αντίθετα, παραμένει χωρίς νίκη και δέχεται γκολ σε όλα της τα ματς. Πιθανό το G/G. 

Ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο, με έναν πολύ ανεβασμένο από τον θρίαμβο της Πόλης Ολυμπιακό, που τα τελευταία χρόνια έχει πάρει τον… αέρα του Παναθηναϊκού (7 νίκες, 2 ισοπαλίες). 

Ξαφνικά προβλήματα για τους πράσινους οι Διούδης και Ιωαννίδης, που έχουν σύμφωνα με την ενημέρωση, έχουν ίωση. Και ο Παναθηναϊκός προέρχεται από σημαντική νίκη, αλλά οι Πειραιώτες είναι στα… ουράνια. 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 3.10

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ G/G – ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ 

ΜΑΣΟΥΡΑΣ 

ΠΕΝΑΛΤΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.