Πάμπλο Γκαρσία: «Πονάει, πρέπει να σηκώσουμε τα κεφάλια μας»

Metrosport Team04 Δεκεμβρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 στην Κύπρο από την Ομόνοια, παρά το γεγονός ότι μπόρεσε να ισοφαρίσει σε 1-1, οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα του Δικεφάλου, «κόβοντας» του τα όνειρα για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία, μετά τη λήξη της αναμέτρησης μίλησε στο flash interview της Cosmote TV, εξηγώντας το τι πήγε λάθος για την ομάδα του και γνώρισε την ήττα στο ΓΣΠ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ουρουγουανός τεχνικός στο συνδρομητικό κανάλι:

Αρχικά ανέφερε: «Είχαμε πρόβλημα στην αρχή, στην Ευρώπη η ταχύτητα είναι πιο γρήγορη από ότι στην Ελλάδα. Κάτι κάναμε λάθος και το πληρώσαμε. Μπορείς να λες πολλά τώρα, αλλά στην αρχή δεν ήμασταν πολύ κοντά στις γραμμές. Είχαμε ευκαιρία να βάλουμε το δεύτερο γκολ αλλά είχαμε πρόβλημα στις επιστροφές των παικτών στην αντεπίθεση. Ξέραμε ότι με την ισοπαλία η πρόκριση θα ήταν δύσκολη και με τις αλλαγές ρισκάραμε στο κέντρο και το γκολ που δεχθήκαμε ήταν ατομικό λάθος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πονάει γιατί θέλαμε νίκη».

Για να προσθέσει: «Ο αντίπαλος έκανε αλλαγές, αλλά οι παίκτες του είχαν κίνητρο και πήγαν στραβά για εμάς τα πράγματα. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας. Θέλαμε τη νίκη για τον Νάσο και για αυτό πονάει περισσότερο. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και τα σωστά της αναμέτρησης και χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.