Πομάσκι: «Οι αθλητές που έφεραν μετάλλια στην Ελλάδα, έκαναν προπόνηση χωρίς θέρμανση»

Metrosport Team06 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Πομάσκι, μιλώντας για τις πολυάριθμες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου της Κωνσταντινούπολης, καταγγέλλοντας ωστόσο πως οι αθλητές αυτοί έκαναν όλο τον χειμώνα προπονήσεις χωρίς θέρμανση.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Εγώ θα έλεγα να ακούμε και την «άλλη» Ελλάδα, που μεταδίδει την πραγματικότητα. Πολλά τα προβλήματα που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται να μας δοθεί η ευκαιρία να συζητήσουμε με την «άλλη» Ελλάδα.

Αυτά τα παιδία που μας έκαναν να νιώσουμε περήφανοι και μας χάρισαν λίγες στιγμές χαράς μέσα στην στεναχώρια, ήταν χωρίς θέρμανση στο Ολυμπιακό στάδιο. Τα παιδιά που μας φέρνουν μετάλλια, χαρά και περηφάνια γυμνάζονταν σε αυτές τις συνθήκες. Σας το λέω με πλήρη υπευθυνότητα. Οι πρώτες 12 επιδόσεις που καταφέραν τα παιδιά εργάζονται στο Ολυμπιακό Στάδιο χωρίς θέρμανση. Τι άλλο να πω...»

Παράλληλα, μίλησε και για τον Μίλτο Τεντόγλου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Το έχουμε πει ότι είναι ένας πολύ καλός αγωνιστής. Πάντα θα βγάλει την καλύτερη επίδοση. Εγώ είχα φόβο, ο Μίλτος όμως δεν είχε καμία αμφιβολία. Κερδίζοντας 7 συνεχόμενους αγώνες, αρχίζεις μετά να φοβάσαι για τα στατιστικά του. Αυτός όμως κρατάει πολύ ψηλά τους στόχους και τον προσωπικό του πήχη. Οι επιδόσεις του για πρωί ήταν πολύ καλές».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.