Πομάσκι: «Λειτουργεί σε υψηλές εντάσεις ο Τεντόγλου - Τα ρεκόρ του δίνουν κίνητρο»

Metrosport Team17 Αυγούστου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Πομάσκι.

Ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου που χθες κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μονάχου πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό άλμα φτάνοντας στα 8.52 μέτρα, με τον έμπειρο τεχνικό να σημειώνει πως τα ρεκόρ του δίνουν κίνητρο για τη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε στην τοποθέτηση του: «Είναι πολύ συνεπής, εκτελεί με τον κατάλληλο τρόπο και κάνει σταθερά άλματα τον τελευταίο καιρό. Μετά το πρώτο άκυρο, μειώσαμε τις αποστάσεις, τον πίεσα και μετά τα τρία άλματα. Είναι πολύ καλός αγωνιστής και λειτουργεί πολύ καλά σε υψηλές εντάσεις και έχει και self control».

Στη συνέχεια για τον Μίλτο, υπογράμμισε: «Ο Μίλτος κάνει πολύ καλές αναλύσεις μέσα του και αλίμονο μου αν δεν είμαι και εγώ έτοιμος. Χθες πήραμε το ρίσκο για το πρώτο άλμα και μετά από 10 λεπτά πήγε και το εκτέλεσε. Ο άνεμος που ήταν αντίθετος δεν μετράει, δεν τον ένοιαζε τίποτα, τόσο προσηλωμένος ήταν στο πλάνο του. Τα μεγάλα πράγματα θέλουν και ρίσκο. Για να γίνει μία καριέρα ετών πρέπει να μην ξοδευτεί αυτή η καριέρα, έχει και τα προβλήματα στα γόνατα».

Ενώ ακόμα συμπλήρωσε: «Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζει τον θεσμό, το επόμενο βήμα μετά την πρώτη θέση είναι τα ρεκόρ και αυτά είναι που τον κάνουν να φτάνει στη μέγιστη προσπάθεια. Εγώ είμαι εδώ να τον στηρίξω στο όνειρο των 9 μέτρων, ποτέ δεν ξέρεις και αν είναι τυχερός θα έχει μία τέτοια στιγμή, γίνεται κάθε 40 χρόνια, χρειάζονται πολλές παράμετροι να συμπίπτουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.