Ζιάγκος: «Πολύτιμη νίκη»

Στέλιος Παρθενάκης18 Νοεμβρίου 2020

Στη σημασία της νίκης, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο τεχνικός του Ηρακλή, Βαγγέλης Ζιάγκος. 

«Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο βγάλαμε κόπωση. Σίγουρα, ο Κολοσσός έπαιξε πολύ καλά και είναι πολύ σημαντικό που πήραμε τους δυο βαθμούς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που δουλεύουν σκληρά στην προπόνηση. Συνεχίζουμε σε συνθήκες που είναι εντελώς απρόβλεπτες και φυσικά κρατάμε μια πολύτιμη νίκη».

«Αυτά πρέπει να βελτιώσουμε»

O Δημήτρης Βεργίνης μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό H Hotels τόνισε:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο Κολοσσός είναι μια ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά και με ταλέντο. Οι συνθήκες για όλες τις ομάδες είναι δύσκολες, με όλα αυτά που περνάμε το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς εμείς και ο Κολοσσός παίξαμε πρόσφατα και τώρα χρειάστηκε να δώσουμε ένα ακόμη ματς, ενώ είχαμε πολύ μεγάλη αποχή και τώρα καλούμαστε να παίξουμε πολλά παιχνίδια σε λίγες ημέρες. Είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχθούμε και να παρουσιαζόμαστε έτοιμοι. 

Όσον αφορά στον αγώνα, στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ένα καλό πρόσωπο και καταφέραμε να πάρουμε μια καλή διαφορά, από εκεί και πέρα όμως ενώ ο κόουτς μας είπε να μπούμε δυνατά σαν να είναι 0-0 το ματς και να χρησιμοποιήσουμε το καλό πρόσωπο του δευτέρου δεκαλέπτου, εμείς δεν το κάναμε. 

Αφήσαμε τον αντίπαλο να σκοράρει εύκολα και όπως ήταν λογικό αντέδρασε και πήγε το ματς στο τελευταίο σουτ. Είναι κρίμα για εμάς γιατί θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο νωρίς, αλλά δεν το κάναμε, όμως έτσι είναι το μπάσκετ. Παίζουν καλές ομάδες στη Λίγκα, το σημαντικότερο είναι ότι κερδίσαμε, κρατάμε τη νίκη και προχωράμε. 

Το Περιστέρι που έρχεται τώρα είναι πολύ καλή ομάδα, μπορεί να υπάρχει κούραση, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το διαχεριστούμε. Παίζουμε στην έδρα μας και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Θα πρέπει να δούμε τα κενά διαστήματα στην απόδοσή μας και πιστεύω ότι αν το βελτιώσουμε αυτό θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Από την πλευρά του ο Ηλίας Καντζούρης είπε: «Όταν επιστρέφεις σε ένα γνώριμο γήπεδο υπάρχει μια οικειότητα αλλά πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας για την ομάδα στην οποία εργαζόμαστε.Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, σε μια λάθος επιλογή, σε μια λάθος κίνηση.Το φετινό πρωτάθλημα έχει ιδιαίτερες αντιξοότητες, αλλά αυτό ισχύει για όλους, πρέπει να προσαρμοστούμε και να κάνουμε τη δουλειά μας όσο το δυνατόν καλύτερα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.