Πολύτιμη ισοπαλία για Λεβαδειακό κόντρα στον ΟΦΗ

Metrosport Team18 Μαρτίου 2023

Ο Λεβαδειακός ήθελε πολύ τη σημερινή νίκη, ώστε να μπει δυνατά στη μάχη της παραμονής, αλλά ο ΟΦΗ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπάκιτς ισοφάρισε σε 1-1, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των playouts της Super League 1.

Οι Βοιωτοί πήραν μια πολύτιμη ισοπαλία, σε μια δύσκολη έδρα, και πλέον έχουν 18 βαθμούς, με τον Ιωνικό να έχει και εκείνος 18 βαθμούς και τη Λαμία 17, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται σήμερα (18/3) με Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα αντίστοιχα.

Οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου (48') πήραν προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του Νίκα, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιαννιώτα και κεφαλιά του πρώτου, κάνοντας 1-0 υπέρ του Λεβαδειακού.

Στο 73ο λεπτό ήρθε και η απάντηση των Κρητικών, με τον Μάρκο Μπάκιτς να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ (1-1), δίνοντας στην ομάδα του το βαθμό της ισοπαλίας.

Την επόμενη αγωνιστική ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (1/4, 17:00), ενώ ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα (1/4, 19:30), στους "Ζωσιμάδες".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.