Πολύτιμη «ανάσα» για Μακεδονικό, 2-0 την Καλλικράτεια

Αχίλλειος Έξαρχος12 Μαΐου 2021

Επιστροφή στις νίκες για τον Μακεδονικό, ο οποίος επικράτησε με 2-0 της Καλλικράτειας και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς που τον φέρνουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. 

Οι «πράσινοι» είχαν την υπεροχή, έδειξαν πως ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι από την ομάδα της Χαλκιδικής και κατάφεραν εν τέλει να το κερδίσουν μετουσιώνοντας σε γκολ τις φάσεις που δημιούργησαν στο β’ μέρος.

Το α’ ημίχρονο ήταν μέτριο χωρίς πολλές φάσεις. Ο Μακεδονικός είχε τη μερίδα του λέοντος στην κατοχή της μπάλας, όμως, τα λάθη των ποδοσφαιριστών του και η αμυντική τακτική της Καλλικράτειας δεν του επέτρεψαν να φανεί απειλητικός. Σημαντικότερη στιγμή σε αυτό το διάστημα ήταν ένα σουτ του Δοϊρανλή στο 38’ που απέκρουσε ο Μούτσα.

Ο Μακεδονικός μπήκε καλύτερα στο β’ μέρος και αφού απείλησε στο 52’ με ένα φαλτσαριστό σουτ του Τσουκάνη που πέρασε άουτ, στο 64’ πήρε το προβάδισμα με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος ξέφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε εύστοχα τον Μούτσα. 

Η Καλλικράτεια προσπάθησε να βγει μπροστά για να ισοφαρίσει και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 66’ με τον Αποστόλου να πιάνει την κεφαλιά και τον Γρηγοριάδη να αποκρούει σε κόρνερ. 

Στο 75’ οι Χαλκιδικιώτες σκόραραν με τον Σιδηρόπουλο, όμως το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ. Ο Μακεδονικός σε όλο αυτό το διάστημα έψαξε το δεύτερο γκολ στις αντεπιθέσεις για να σφραγίσει τη νίκη του και το πέτυχε στο 88’ με τον Μαυρομάτη.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Παντζιαράς): Γρηγοριάδης, Καστριτσέας (54’ Μαυρομάτης), Ρακαβίνας (74’ Τζελίδης), Καραμπάς, Τσιαμπάζης, Προσκυνητόπουλος, Δοϊρανλής, Πολυζωίδης, Καράμπελας (82’ Σιαγλής), Τσουκάνης, Ζαννάκης (82’ Τούλας).

ΝΠΟ Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ (Κάλφας): Μούτσα, Μπιλίγκμπασης, Καραΐσκος, Πανανός, Σακαλής, Σαββίδης, Παπαγεωργίου (78’ Ανδριόπουλος), Κοιλανίτης (65’ Σταυρίδης), Αποστόλου (78’ Παπάζογλου), Δραγάνης (46’ Μουράτι), Παπαδόπουλος (55’ Σιδηρόπουλος).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.