«Πολυθεσίτης ο Κεντζιόρα, θα είναι καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team20 Ιανουαρίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Ουκρανός δημοσιογράφος Ντανίιλ Βερέιτιν και μίλησε για την υπόθεση με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Πολωνό αμυντικό της Ντιναμό Κιέβου, Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Ντανίιλ Βερέιτιν υποστήριξε ότι θα πρόκειται για μία καλή μεταγραφική κίνηση για τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι μπορεί να παίξει με ευχέρεια σε πολλές θέσεις της άμυνας.

Μεταξύ άλλων, ο Ντανίιλ Βερέιτιν δήλωσε:

Για τον Τόμας Κεντζιόρα: «Άκουσα για τις επαφές του Κεντζιόρα με τον ΠΑΟΚ, θα είναι μία καλή μεταγραφή. Είναι ποιοτικός παίκτης με σημαντική καριέρα στην Ντιναμό Κιέβου. Είναι πολυθεσίτης. Μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά και έχει πολύ ικανός και ως κεντρικός αμυντικός.»

Αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων και αν το υψηλό συμβόλαιό του ή ο πόλεμος τον ωθούν να φύγει από την Ντιναμό Κιέβου: «Όχι, δεν έχω ακούσει για άλλες ομάδες. Ήταν ένας από τους παίκτες που έμειναν στην Ντιναμό και έπαιζαν εδώ αλλά παίρνει πολλά λεφτά, περίπου 850.000 ευρώ ετησίως. Περισσότερο είναι λόγω του πολέμου. Η Ντιναμό αναγκάστηκε να πουλήσει με 5 εκατομμύρια ευρώ παίκτη που κοστολογούσε 20 εκατομμύρια ευρώ (σ.σ. τον Βίκτορ Τσιγκάνκοφ στη Ζιρόνα) γιατί δεν μπορεί να τους κρατήσει. Το καλοκαίρι έψαχνε ο ατζέντης του. Πιστεύω ότι θα γίνει η μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.