«Πολύ ταλαντούχος ο Ζίβκοβιτς, καταστροφή για την Μπενφίκα αν δεν προκριθεί»

Metrosport Team03 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Ντέιβιντ Μάρκες, από την ιστοσελίδα «Maisfutebol.iol.pt», μίλησε στο Metropolis 95.5, τόσο για τον Ζίβκοβιτς, που έχει συμφωνήσει προφορικά με τον ΠΑΟΚ, όσο και για την εικόνα της αντιπάλου του Δικεφάλου στο φιλικό με την Μπράγκα.  

Αρχικά ρωτήθηκε για τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και απάντησε: «Υπέγραψε το 2016 και οι προπονητές και τα μίντια είχαν πολύ υψηλές προσδοκίες απ' αυτόν, τελικώς, όμως, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί και αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες με τους προπονητές, με αποτέλεσμα να μην προσφέρει αυτά που μπορούσε. Είναι περισσότερο ακραίος στα δεξιά αλλά με τον Ρουί Βιτόρια χρησιμοποιήθηκε ως οκτάρι γιατί τότε έπαιζε με δύο οκτάρια και είχε δίπλα του τον Πίζι. Εκανε καλή δουλειά ως οκτάρι, αλλά δεν είχε συνέχεια. Είναι, πάντως, περισσότερο ακραίος παρά οκτάρι. Είναι πολύ ταλαντούχος, πρέπει να πατήσει λίγο κάπου. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έδειξε στην Μπενφίκα αυτό που ήταν».  

Για το φιλικό με την Μπράγκα τόνισε: «Δεν υπάρχει σύγκριση για τις ενδεκάδες. Πέντε-έξι βασικοί παίκτες δεν έπαιξαν χθες (2/9). Ο Βερτόνγκεν είχε υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα, ενώ έλειπε και ο Ρούμπεν Ντίας. Θα είναι διαφορετική στους αγώνες με τον ΠΑΟΚ. Σήμερα θα παρουσιαστεί ο Νούνιες».  

Για το προφίλ της Μπενφίκα με τον Ζεσούς σημείωσε: «Την έκανε πιο σκληρή και πιο ανταγωνιστική ο Ζεσούς. Θα πιέσει πολύ τον αντίπαλο από την άμυνα. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στο αμυντικό τρανζίσιον. Δεν λύθηκε ούτε φέτος, κρίνοντας από τον αγώνα με την Μπράγκα, αλλά εκεί δεν έπαιξαν οι δύο στόπερ. Ενα ακόμη πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν συγκεντρωθεί ακόμη όλοι οι παίκτες. Έκανε, πάντως, μεγάλες μεταγραφές».  

Κατέληξε λέγοντας: «Θα είναι μεγάλη καταστροφή για την Μπενφίκα αν δεν προκριθεί στους ομίλους γιατί ξόδεψε πολλά χρήματα σε μεταγραφές. Τις έκανε γιατί υπολογίζει ότι θα εισπράξει περίπου 40 εκατ. από την παρουσία της στους ομίλους. Δεν μπορώ να ξέρω πως σκέφτονται για τον ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα τον σέβονται. Ακόμη και το 1-4 στην Τούμπα, ήταν κλειστό, ήταν δύσκολο. Οπότε υπάρχει μεγάλος σεβασμός, αλλά και πίεση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.