Πολύ... «σφιχτό» παιχνίδι στο Περιστέρι

Γρηγόρης Κόκκινος05 Δεκεμβρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Καλά ήταν το περασμένο Σαββατοκύριακο αφού πήραμε αρκετά και σημεία και μια καλοπληρωμένη τριάδα, αλλά ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την καψούρα μου τη Σαουθάμπτον που προηγήθηκε 2-0 και τελικά έχασε με 2-3. Για την Ευρώπη δεν μιλάω γιατί είχαμε αρκετά θαύματα που έκαναν τις εταιρίες στοιχημάτων να τρίβουν τα χέρια τους. Ας δούμε αναλυτικά τι θα ποντάρουμε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η Μπέρνλι έχασε από την Μάντσεστερ Σίτυ με 5-0 πάει από το κακό στο χειρότερο αφού δεν σκοράρει με τίποτα( τέσσερα γκολ έχει βάλει σε εννέα παιχνίδια. Από την άλλη η Έβερτον σε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και για την ίδια και για την Λιντς έχασε με 0-1. Αν δεν μπορεί να κερδίσει και την Μπέρνλι τι να πω..

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρέθηκε να χάνει με 2-0 από την Ουνιόν αλλά αντέδρασε και το παιχνίδι έληξε με το εντυπωσιακό 3-3. Η Ντόρτμουντ την «πάτησε» αφού έχασε από την Κολωνία με 1-2 με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κι άλλη γκέλα η παρέα του Χάλαντ. Διπλό. Ο Ατρόμητος ήρθε ισόπαλος 0-0 με την Λάρισα σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις και ευκαιρίες για γκολ. Ο Άρης μετά από την ήττα του από τον Ολυμπιακό ήταν εντυπωσιακός στο παιχνίδι με την ΑΕΛ και νίκησε με 0-3. Του πάνε του Άρη τα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά θα προτιμήσω το 0-1 γκολ. Δε θα ρισκάρουν οι προπονητές. Η Ρεν αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το Στρασβούργο από το 40 αν και έχασε ένα σκασμό ευκαιρίες έμεινε στο τελικό 1-1. Την Λανς την έχουν γονατίσει τα συνεχόμενα

κρούσματα από τον covid και έχασε 1-3 από την Ανζέ. Ευκαιρία είναι για την Ρεν να επανέλθει και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός νίκησε την περασμένη εβδομάδα με 1-2 τον Άρη αλλά παίζει συνεχόμενα παιχνίδια και η κούραση που βγάζει φαίνεται. Ο Βόλος σε ένα απίστευτο πραγματικά παιχνίδι ενώ έχανε με 3-0 από τον Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3. Περιμένω να σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

Η Μονπελιέ προέρχεται από συνεχόμενα επιτυχημένα αποτελέσματα με τελευταίο το διπλό στην έδρα της Λοριάν με 0-1. Η Παρί την έκανε την γκέλα της εντός έδρας με την Μπορντό στο 2-2 της περασμένης εβδομάδα εμφανίζοντας σοβαρά αμυντικά προβλήματα. Οι Παριζιάνοι έχουν το μυαλό τους στο champions league. Άσσος. Η Λιλ αν και καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έμεινε στο 1-1 με την Σεντ Ετιέν. Η Μονακό νίκησε 3-0 την Νιμ και έπιασε την αντίπαλο της στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Αν δεν την επηρεάσουν τα συνεχόμενα παιχνίδια η Λιλ πιστεύω ότι μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση. Άσσος. Η Ναντ έχασε δίκαια από την πολύ ανώτερη Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδα με 3-1. Το Στρασβούργο το παλεύει αλλά έχει την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος και είναι επιτυχία το 1-1 με την Λιλ αφού έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 40. Πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει καλά σε όλα τα παιχνίδια αλλά προέρχεται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα με τελευταίο την ήττα από τον ΟΦΗ με 2-1. Η Λαμία δεν λέει πολλά πράγματα σαν ομάδα γενικότερα και προέρχεται από την ήττα με 0-2 από τον ΠΑΟΚ. Τον άσσο δεν το λες ευκαιρία αλλά περιμένω νίκη του ΠΑΣ. Η Τότεναμ μετά το 0-0 με την Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα έπιασε κορυφή με τον Ζοζέ Μουρίνιο να είναι σε μεγάλα κέφια. Η Άρσεναλ δεν είναι καλά και δεν το λέω με αφορμή την ήττα με 1-2 από την Γουλβς αλλά με το ρεπορτάζ παρασκηνίου που λέει ότι έχει χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Νίκη της Τότεναμ βλέπω. Η Λίβερπουλ δεν είναι στα καλύτερα της εξαιτίας των τραυματισμών που επηρεάζουν πολύ και τις έχουν στοιχίσει δεν την πάει και το VAR αφού στο παιχνίδι με την Μπράιτον της ακυρώθηκαν τρια γκολ και ισοφαρίστηκε στο 93.Την Γουλβς την γνωρίζουμε και με

τον τρόπο που παίζει μπορεί να κάνει την «έκπληξη». Διπλό.

To be continued…….

Πρώτη πρόταση

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1

Δεύτερη πρόταση

ΡΕΝ – ΛΑΝΣ 1

ΛΙΛ – ΜΟΝΑΚΟ 1

ΝΑΝΤ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΡΗΣ 0-1 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ G/G

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ 1

Τέταρτη πρόταση

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 1

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.