Πολύ νωρίς για να βγει στην αγορά ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team31 Μαΐου 2022

Στην αυριανή συνέντευξη Τύπου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναμένεται να γίνει ο απολογισμός της φετινής χρονιάς και παράλληλα προβλέπεται να εκφραστεί το σχέδιο ενόψει της επόμενης. 

Λίγο πολύ, το τι έφταιξε φέτος και οδήγησε στον αποκλεισμό από τα Playoffs του Πρωταθλήματος αναφέρθηκε τόσο από τον πρόεδρο της εταιρίας, Θανάση Χατζόπουλο, όσο και τον προπονητή, Αρη Λυκογιάννη. 

Για παράδειγμα, αύριο αναμένεται να ανακοινωθεί επισήμως η συνέχιση της κοινής πορείας με τον κόουτς Λυκογιάννη καθώς αυτή είναι η απόφαση του κ. Χατζόπουλου και μάλιστα την έχει ανακοινώσει στους συνεργάτες του. 

Είναι αλήθεια ότι δέχθηκε πιέσεις ούτως ώστε να προχωρήσει στην αντικατάσταση του έμπειρου τεχνικού, ωστόσο, παρά την αποτυχημένη σεζόν δεν αλλοιώθηκε η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των δύο ανδρών.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει το τι θα πράξει ο ΠΑΟΚ την ερχόμενη σεζόν. Θεωρείται δεδομένη η μείωση του αγωνιστικού προϋπολογισμού, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο ακόμη αν ο Δικέφαλος θα επιλέξει να παίξει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση αν του ζητηθεί να συμμετέχει στην προκριματική φάση, πράγμα το οποίο είναι αναπόφευκτο καθώς δεν του επιτρέπει κάτι διαφορετικό η βαθμολογική θέση στην οποία τερμάτισε. 

Επίσης, έχει αξία να σημειωθεί το μέγεθος της μείωσης του αγωνιστικού προϋπολογισμού. Το σίγουρο είναι ότι λόγω αυτής, φέτος ο ΠΑΟΚ θα καθυστερήσει να μπει στην αγορά για τον σχηματισμό ομάδας. Είναι δεδομένο δηλαδή ότι θα περιμένει τη μείωση των τιμών ούτως ώστε να μην ξεφύγει από το οικονομικό πλαίσιο που έχει θέσει.

Παράλληλα, προβλέπεται να κοινοποιηθεί η απόφαση νέας ανοιχτής αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ με τον παράλληλο οικονομικό απολογισμό. Δηλαδή, θα αναφερθεί το επίπεδο μείωσης των χρεών προς τρίτους που αποτελεί και τον κύριο βραχνά των ανθρώπων της ΚΑΕ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.