«Να δείξει πολύ μεγάλη προσοχή στην Μπεϊτάρ»

Γιώργος Καστάνης23 Ιουλίου 2023

Εδώ και αρκετές ημέρες έχει ξεκινήσει η «κατασκοπεία» των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και τους βασικούς τρόπους αντιμετώπισής της, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα της Τούμπας. Ο Λουτσέσκου δεν περίμενε να μάθει περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται, από τον χθεσινό τελικό του Ισραηλινού Σούπερ καπ. 

Είχε ενημερωθεί αναλυτικά για τα θετικά και τα αρνητικά της στοιχεία. Άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα και ενημέρωσε τον Λουτσέσκου για την Μπεϊτάρ έλεγε με νόημα στην στήλη: «Η Ισραηλινή ομάδα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. 

Δεν πρέπει ο ΠΑΟΚ να την υποτιμήσει. Εάν το κάνει, θα την πατήσει. Όλα όσα ακούστηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα για τα περί δήθεν κρίση στην Μπεϊτάρ, ήταν μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού που ξεκίνησε από τους ίδιους τους Ισραηλινούς. Είναι μέτρ στην διασπορά ψευδών ειδήσεων. Το έκαναν για να περάσουν το μήνυμα πως η Μπεϊτάρ θα έρθει στην Τούμπα χωρίς να έχει πιθανότητες για να διεκδικήσει την πρόκριση. Αυτό που όμως επιδιώκουν οι Ισραηλινοί, είναι το αντίθετο. Θέλουν να προκριθούν σε βάρος του ΠΑΟΚ». 

Άνθρωποι που γνωρίζουν το προσκήνιο και το παρασκήνιο, υποστηρίζουν πως η Μπεϊτάρ έχει ισχυρές διασυνδέσεις. Είναι μία ομάδα που χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή. Αυτό είναι το μήνυμα και αυτό ξεκάθαρα το έχει εισπράξει ο Λουτσέσκου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.