Πολύ μεγάλη ανατροπή, έχει μέταλλο νικητή

Γιώργος Καστάνης07 Φεβρουαρίου 2022

Ενας ΠΑΟΚ που ήταν καταιγιστικός στο δεύτερο ημίχρονο, υπέταξε τον αποφασισμένο Παναθηναϊκό, έφερε «τούμπα» το παιχνίδι και κατέκτησε δικαιότατα μία σπουδαία νίκη, αποδεικνύοντας πως είναι πολύ σκληρός για να…πεθάνει.

Δύο αμυντικοί, χάρισαν την νίκη στον ΠΑΟΚ. Ο Ινγκασον με το απαράμιλλο πάθος του και τις αποτελεσματικές του προωθήσεις προς την αντίπαλη εστία και ο Σάστρε που αποδεικνύεται ότι έχει επιθετικά χαρίσματα και…κρύο αίμα, παρότι καλύπτει όλη την δεξιά πλευρά. Ο Δικέφαλος δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, εγκλωβίστηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου, βρέθηκε πίσω στο σκόρ πολύ νωρίς, μόλις στο 6ο λεπτό, αλλά παρότι δεν είχε καλή απόδοση, θα μπορούσε να είχε σκοράρει νωρίτερα. Με τον Τσόλακ πρωταγωνιστη. Αρχικά στο 25ο λεπτό όταν ο Κροάτης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι και επίσης με τον Τσόλακ λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45λεπτο με την είσοδο του Μπίσεσβαρ άλλαξε η επιθετική εικόνα της ομάδας, βοήθησαν και οι τρείς αλλαγές και ο ΠΑΟΚ κατάφερε με δύο φάσεις να πάρει μία σπουδαία νίκη, η οποία τον διατηρεί σε απόσταση πέντε βαθμών από την ΑΕΚ και εννέα βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό.

Μπορεί να μην του βγήκε το αρχικό σχήμα του Λουτσέσκου, έκανε όμως τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και έφερε τούμπα το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος, καθώς εκτός από την φάση του γκολ που δέχθηκε, κινδύνεψε μία ακόμη φορά και σε αυτή, ο τερματοφύλακάς του, ενήργησε αποτελεσματικά. Κορυφαίος του ΠΑΟΚ ηταν ο Ινγκασον, ενώ πολύ καλή απόδοση είχε και ο Σάστρε που όργωσε όλη την δεξιά πλευρά.

Ο Δικέφαλος έδειξε ότι έχει μέταλλο νικητή και πλέον επικεντρώνει την προσοχή του, στο πολύ σημαντικό παιχνίδι Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, εκεί όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο ΠΑΟΚ του δευτέρου ημιχρόνου, μπορεί κάλλιστα να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.