Πολύ καλός ο Αντετοκούνμπο, καλύτερος όμως ο Γιόκιτς

Metrosport Team03 Μαρτίου 2021

Σε ευρωπαϊκή μονομαχία μετατράπηκε το παιχνίδι των Μπακς με τους Νάγκετς που έγινε τα ξημερώματα για το ΝΒΑ, με την ομάδα του Ντένβερ να κυριαρχεί από την πρώτη περίοδο (23-37) για να φτάσει στην επικράτηση με το άνετο 128-97.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς που έφτασε στο triple-double με 37 πόντους, 10 ριμπάουντ και 11 ασίστ, επισκιάζοντας την πολύ καλή εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο που είχε 27 πόντους, οχτώ ριμπάουντ και τρεις ασίστ αλλά έμοιαζε μόνος.

Ο τρομερός Γιόκιτς έγινε ο 9ος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που έφτασε τα 50 triple-double. Δείτε ποιοι βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα...

Τα 50 triple-double του Γιόκιτς είναι περισσότερα από αυτά που είχαν Τζαμπάρ, Ράσελ, Ουόλτον, Σακίλ, Γιούιν και Ντάνκαν... αθροιστικά!

Ντέρμπι έγινε στη Βοστόνη όπου οι Σέλτικς επικράτησαν των Κλίπερς με 117-112. Ο Κέμπα Ουόκερ είχε 25 πόντους, έξι ασίστ και τέσσερα ριμπάουντ για τους «Κέλτες» ενώ ο Πολ Τζορτζ είχε 32 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ για τους ηττημένους.

Νέα εντός έδρας ήττα γνώρισαν οι Λέικερς. Οι πρωταθλητές ηττήθηκαν από τους Σανς με 104-114 αν και ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ότι περνούσε από το χέρι του με 38 πόντους, πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Μίκαλ Μπρίτζες οδήγησε τους νικητές με 19 πόντους, έξι ριμπάουντ και πέντε ασίστ για τη 15η νίκη των Σανς στα τελευταία 18 παιχνίδια τους και το 23-11 που τους δίνει το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ.

Εύκολο βράδυ πέρασαν οι Σπερς που επιβλήθηκαν των Νικς με 119-93, με 10 πόντους και 11 ασίστ του ΝτεΜάρ ΝτεΡόζαν.

Με ένα καταπληκτικό finish αφού έκαναν επιμέρους 31-14 στην τέταρτη περίοδο, οι Χοκς έφυγαν με τη νίκη από το Μαϊάμι με 94-80. Ο Τράε Γιανγκ είχε 18 πόντους και 10 ασίστ.

Τέλος στην Ούασινγκτον, οι Γκρίζλις επιβλήθηκαν των Ουίζαρντς με 125-111 με έναν εντυπωσιακό Τζα Μοράντ που είχε 35 πόντους, 10 ασίστ και πέντε ριμπάουντ. Από την άλλη πλευρά ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε 23 πόντους, 15 ασίστ και έξι ριμπάουντ.

Πάντως ο Μπράντλεϊ Μπιλ έγινε ο παίκτης που έφτασε πιο γρήγορα τους 1.000 πόντους στην ιστορία των Ουίζαρντς αφού το κατάφερε στο 31ο παιχνίδι του. Χρειάστηκε δύο λιγότερα από τον Γκίλμπερτ Αρίνας και τον Μπέραρντ Κινγκ.

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.