Πολύ καλό νέο για τον ΠΑΟΚ από τον Μιχαηλίδη

Metrosport Team19 Οκτωβρίου 2022

Ευχάριστο νέο επεφύλασσε η σημερινή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να ολοκληρώνει για πρώτη φορά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, μετά τον περσινό σοβαρό τραυματισμό του. Στους υπόλοιπους που βρίσκονται στα... πιτς, ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ειδική θεραπεία και ασκήσεις σε πισίνα. Τέλος η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει πως όσοι βρέθηκαν στην βασική ενδεκάδα στο Γ. Καραϊσκάκης ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει στο training report: «Το διπλό στον Πειραιά πέρα από τις πολύτιμους βαθμούς, έφτιαξε την ψυχολογία όλων και πλέον η προσοχή στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση της Τούμπας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (23.10, 19:30). H προετοιμασία ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης (19.10) στη Νέα Μεσημβρία. Όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο μαζί με τους προπονητές κι αφού έκαναν προθέρμανση κι έπαιξαν μερικές παρτίδες rondo, δούλεψαν πάνω στον τομέα της τακτικής, ενώ έπαιξαν και δίτερμα στο φινάλε.

Από τη «μάχη» με τον Ολυμπιακό δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ενώ στα ευχάριστα νέα της ημέρας ο Γιάννης Μιχαηλίδης προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο. Ο Μπράντον Τόμας έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντρέ Βιεϊρίνια έκανε θεραπεία κι ασκήσεις στην πισίνα. Την Πέμπτη (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Πάρτε μια γεύση από τη σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.