«Πολύ δύσκολη η ρεβάνς της Τούμπας, έτσι θα παίξει η Λέφσκι»

Metrosport Team27 Ιουλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βούλγαρος δημοσιογράφος Γιορντάν Γκροζντάνοφ και μίλησε για τη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι Σόφιας για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μεταξύ άλλων, ο Γιορντάν Γκροζντάνοφ δήλωσε:

Για τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τη Λέφσκι: «Κανείς δεν το περίμενε. Ούτε στη Λέφσκι δεν περίμεναν ότι βάλουν γκολ στο πρώτο λεπτό, ήταν μεγάλος αιφνιδιασμός για τον ΠΑΟΚ. Ξέρουν όλοι στη Βουλγαρία και ο προπονητής πως θα είναι πάρα πολύ δύσκολη η ρεβάνς. Κανείς δεν πετάει στα σύννεφα επειδή ξέρουν ότι ο ΠΑΟΚ είναι πιο δυνατός και ατομικά και σαν ομάδα. Απλώς έγινε αυτό με το γκολ στο πρώτο λεπτό, ήταν και πρώτο επίσημο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ και όλοι λένε ότι ήταν μεγάλη έκπληξη».

Τι να περιμένουμε από τη Λέφσκι: «Τα καλύτερα ματς τα έκανε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς όπως με τον ΠΑΟΚ. Με 5 συνολικά αμυντικούς όταν ο αντίπαλος έχει την μπάλα. Πιστεύω δε θα αλλάξει αυτό και στη ρεβάνς. Ο Τσουνάμι θα είναι κατά 90% στο γκρουπ αλλά δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει, είναι καλύτερος από τον Γκάλτσεφ. Για τον Ίβελιν Ποπόφ είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, για τον Άντριαν Κράεφ το πρόβλημά του δεν είναι πολύ σημαντικό. Μην περιμένετε κάτι άλλο από το πρώτο ματς. Όταν έχει καθαρά μέτρα η Λέφσκι είναι επικίνδυνη, είδατε γιατί. Έχει καλούς Βραζιλιανούς ντριμπλέρ και πρέπει ο ΠΑΟΚ να προσέχει όταν χάνει την μπάλα».

Για τον χειροπρακτικό Πάσκο Ράιτσεφ που βοηθά τους ποδοσφαιριστές της Λέφσκι: «Είναι ένας διάσημος φυσιοθεραπευτής που βοηθάει πολύ τους παίκτες της Λέφσκι. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό αλλά και πόσο έτοιμοι είναι όσοι δεν έκαναν προπόνηση σε υψηλό βαθμό. Μπορεί να είναι έτοιμοι σωματικά αλλά αν δε εν είναι στο 100 δεν θα ξεκινησουν».

Για τα 2,5 εκ. που έβαλε στα ταμεία της η Λέφσκι από το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι μια ιδέα που λέγεται «Λέφσκι για πάντα», ένα πρόγραμμα που έχει σκοπό να βοηθήσει την ΠΑΕ να μαζευτούν χρήματα και να ξεπεράσει τα προβλήματα. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχει μια τεράστια οθόνη που θα δουν το παιχνίδι στο Γκιόργκι Ασπαρούχοφ και το εισιτήριο θα εχει τιμή 10 ευρώ. Έχει μεγάλα οικονομικά προβλήματα έχει έξοδα με παίκτες και μάνατζερ και προσπαθούν οι οπαδοί της Λέφσκι να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι καλύτερα έτσι από το να περιμένεις έναν πρόεδρο να σου φέρει τα λεφτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.