Σοκαριστικά πλάνα από το νοσοκομείο του Πελέ- Ετοιμάζουν χρυσό φέρετρο στη Σάντος

Metrosport Team25 Δεκεμβρίου 2022


Αυτά μπορεί να είναι και τα τελευταία Χριστούγεννα για τον θρύλο του ποδοσφαίρου, αφού τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στα Social Media ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο φαίνεται πως  οι συγγενείς του Πελέ γνωρίζοντας πως η κατάσταση της υγείας του είναι μη αναστρέψιμη, αποχαιρετούν τον Βραζιλιάνο.


Οι ώρες για τον Βραζιλιάνο «μύθο» του ποδοσφαίρου, που έχει χτυπηθεί από τον καρκίνο, είναι και πάλι κρίσιμες, καθώς η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί.

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει στα Social Media ένα βίντεο που βγήκε από το δωμάτιο του Πελέ. Ο 82χρονος θρύλος φαίνεται πως αναπνέει αλλά δεν είναι ξεκάθαρο αν έχει επαφή με το περιβάλλον και από πάνω του είναι δυο εγγονές του και τον βοηθούν να μιλήσει με βιντεοκλήση με κάποιον δικό του άνθρωπο, με τους Βραζιλιάνους να υποστηρίζουν πως πρόκειται για... αποχαιρετιστήριο μήνυμα.

Όπως αναφέρουν από τη χώρα του καφέ στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Αϊνστάιν» πηγαίνουν αυτές τις ώρες κι άλλα μέλη της οικογένειας του να τον δουν με τα σημάδια να μην είναι θετικά. 

Παράλληλα,  στο στάδιο Vila Belmiro της ομάδας που αναδείχθηκε, της Santos ετοιμάζουν ήδη την κηδεία του σε περίπτωση που το μεγαλύτερο είδωλο του συλλόγου πεθάνει σύντομα.

Όπως δημοσίευσε σε βίντεο το FutebolNews, έχουν τοποθετήσει ένα είδος τάφου στο μέγεθος αυτών που χρησιμοποιούσαν στην Αίγυπτο οι μεγάλοι Φαραώ, με χρυσές λεπτομέρειες και ιδιαίτερα σχέδια πλευρικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.