Πολωνία: Οι αντιδράσεις στο γκολ του Σφιντέρσκι - Η επική ομιλία του Σόουζα!

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Η Πολωνία δραπέτευσε με 0-1 από την Αλβανία, χάρης το γκολ του Κάρολ Σφίντερσκι, όμως η αναμέτρηση στη συνέχεια σημαδεύτηκε από τους φίλους των γηπεδούχων, οι οποίοι πετούσαν μπουκάλια προς την πλευρά των Πολωνών.

Ακολούθησε η διακοπή της αναμέτρησης, με τον διαιτητή να αναμένει να ηρεμήσουν οι Αλβανοί φίλαθλοι έτσι ώστε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, Ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Γιακούμπ Κουιατκόφσκι, ενημέρωσε τους παίκτες για το μέλλον του παιχνιδιού.

«Η κατάσταση είναι ότι θέλουν να περιμένουν 5-10 λεπτά για να ηρεμήσουν οι κερκίδες. Πιθανότατα, αν ρίξουν ξανά το μπουκάλι, τελείωσε , είπε στους παίκτες. - Αφήστε τους ανθρώπους μας να ρίξουν εκ των προτέρων - αστειεύτηκε ο Wojciech Szczęsny ως απάντηση. Ο Πάουλο Σούσα, από την άλλη πλευρά, προσπάθησε να παρακινήσει τους ποδοσφαιριστές του και να τους δώσει κάποιες συμβουλές. - Κύριοι, να είστε έτοιμοι. Πρέπει να βοηθήσουμε το "Bedie". Έχει κίτρινη κάρτα, οπότε δεν μπορεί να πάει πολλές φορές στον αγώνα - είπε, πλησιάζοντας τον Γιαν Μπεδναρέκ. - Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι εύκολη στιγμή για εμάς, κύριοι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό, αλλιώς θα τους αφήσουμε να αναλάβουν αυτόν τον αγώνα - τόνισε ο προπονητής.»

Η Εθνική ομάδα τις Πολωνίας, δημοσίευσε ένα βίντεο με όλες τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών αλλά και τον «ήρωας» της αναμέτρησης, Κάρολ Σφιντέρσκι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.