Πόλο: Μεγάλο διπλό του ΠΑΟΚ επί του Εθνικού

Metrosport Team18 Μαΐου 2022

Νέα νίκη στον Πειραιά επί του Εθνικού πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ, αυτή την φορά με 5-6 και θα διεκδικήσει στις δύο νίκες κόντρα στον Υδραϊκό την πέμπτη θέση, η οποία οδηγεί στην Ευρώπη.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν ισορροπημένο, ενώ παρόμοια εικόνα είχε και το δεύτερο, με τον Δικέφαλο να πιέζει και με το προβάδισμα να εναλλάσσεται συνεχώς. Ο ΠΑΟΚ πήρε για πρώτη φορά κεφάλι στο σκορ (3-4) ο Εθνικός απάντησε με 4-4, ωστόσο ο ΠΑΟΚ με τον Μιλάρντοβιτς έγραψε το 4-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Δικέφαλος έπρεπε να διαχειριστεί το αριθμητικό μειονέκτημα για περίπου τέσσερα λεπτά μετά την κόκκινη κάρτα στον Σγουρίδη. Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν σ' έναν βαθμό το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, σκοράροντας για το 5-5 όμως στη συνέχεια οι ασπρόμαυροι «έσφιξαν» την άμυνα τους και με συνεχόμενο πρέσινγκ έκαναν 5-6.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Δικέφαλος μπορεί να έχασε και τον Κόουπμαν με τρίτη αποβολή, ωστόσο κράτησε απαραβίαστη την εστία του, διαχειρίστηκε σωστά το χρόνο και έφτασε στη νίκη πρόκριση.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ θα διεκδικήσει την πέμπτη προνομιούχα για το ευρωπαϊκό εισιτήριο θέση κόντρα στον Υδραϊκό, με μειονέκτημα έδρας.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 1-2, 1-1, 0-0

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.