«Πόλος έλξης η νέα Τούμπα, θα είναι εντυπωσιακό το έργο»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2020

Εγκρίθηκε από την αρμόδια Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης η στρατηγική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του Ειδικού Χωρικού σχεδίου για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ και με αφορμή αυτό ο πρόεδρος της Μητροπολιτικής Επιτροπής, Θεόδωρος Μητράκας μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

«Σημαντική μέρα για την πόλη και τους φίλους του ΠΑΟΚ. Στη σημερινή συνεδρίαση η Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης εισηγήθηκε θετικά σχετικά με τη Σ.Μ.Π.Ε. (Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων) του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ και ο επενδυτής του με την κατασκευή του νέου γηπέδου θα αξιοποιήσουν την περιοχή της Τούμπας και θα την αναβαθμίσουν. Πόλο έλξης θα αποτελέσει η περιοχή της Τούμπας, αφού θα είναι ένα σύγχρονο έργο και περιβαλλοντικό και το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αρωγοί σε όλους που θα βοηθήσουν την πόλη. Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει αντίστοιχες ενέργειες και όσον αφορά τη συγκεκριμένη επένδυση θα φροντίσει να εξασφαλίσει όσα περισσότερα οφέλη είναι δυνατόν για τους πολίτες και την ευρύτερη περιοχή».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.