Πολλά υποσχόμενοι Κωνσταντέλιας και Κουλιεράκης: «Μετά την διακοπή να περιμένετε...τα καλύτερα!»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2022

Το μέλλον του ΠΑΟΚ, Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και Γιάννης Κωνσταντέλιας «άνοιξαν» την καρδιά τους στη κάμερα του PAOK TV, μοιράζοντας μεταξύ άλλων τις σκέψεις τους πριν τη διακοπή της Super League και σχολιάζοντας παράλληλα την μέχρι τώρα πορεία τους στα γήπεδα της μεγάλης Λίγκας. 

Στην απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησαν, οι δύο νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ απάντησαν στο καίριο ερώτημα αναφορικά με το αν θα περίμεναν να αγωνίζονται βασικοί στην ομάδα με τον Κρητικό στόπερ να τοποθετείται λέγοντας: «Προσωπικά εγώ θα το πίστευα, έχουμε μεγαλώσει μαζί ουσιαστικά με τον ''Ντέλια'', ξέρουμε τις δυνατότητες, ο ένας του αλλουνού, δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις καθημερινά. Αργά ή γρήγορα με τον καλό μας εαυτό πίστευα ότι κάποια στιγμή θα γινόταν αυτό».

Ο «Ντέλιας» ήρθε να συμπληρώσει πως: «Ακριβώς το ίδιο, το πίστευα, ξέρουμε ποιοι είμαστε, δουλεύουμε κάθε μέρα, και περιμέναμε την ευκαιρία για να έρθει. Την πήραμε και πάμε μπροστά τώρα».

Στη συνέχεια, στάθηκαν και στη διακοπή του πρωταθλήματος σε μια χρονική συγκυρία που το ασπρόμαυρο σύνολο είχε βρει τους ρυθμούς του. πάνω στη στιγμή που το κλαμπ ήταν σε φόρμα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Ντάξει, είχαμε ρυθμό, μας άρεσε που παίζαμε συνέχεια, μας αρέσει να κερδίζουμε, είναι λίγο περίεργο αλλά θα συνεχίσουμε όταν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα».

Τέλος, πολλά υποσχόμενοι και οι δύο για την συνέχεια, σε ερώτηση για το τι να περιμένουν οι ασπρόμαυροι οπαδοί με την επανέναρξη της Super League μετά το Mundial, ο Κουλιεράκης απάντησε χωρίς δισταγμό: «Τα ίδια και καλύτερα...».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.