Πολλά τα προβλήματα του ΠΑΟΚ, πολλά τα γκολ στο Φάληρο

Χάρης Δημαράς13 Ιουνίου 2020

Στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης επικεντρώνεται ο ΠΑΟΚ μετά από το «πατατράκ» της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό. 

Η ΑΕΚ τον ανταγωνίζεται ούσα πλέον ισόβαθμη, αν και εκκρεμεί η προσφυγή του Δικεφάλου του Βορρά στο CAS. 

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα δεν πείθει και μετά τη διακοπή και αυτό κάνει ακόμη και το εισιτήριο του Champions League να μοιάζει αβέβαιο. Μίσιτς, Αουγκούστο, Ζαμπά και Κρέσπο οι απόντες, ενώ από τον Παναθηναϊκό που επί της ουσίας είναι αδιάφορος, ο Δώνης πιθανώς θα κάνει μερικό rotation με τους Πούγγουρα και Μπεκ να είναι εκτός. 

Η αμυντική συμπεριφορά του ΠΑΟΚ δεν βοηθά στο να εκτιμήσουμε πως δε θα δεχθεί γκολ, ενώ θεωρώ ότι δύσκολα θα βγάλει δεύτερο 90λεπτο χωρίς να σκοράρει. Πρώτη επιλογή συνεπώς το G/G.

Στο Καραϊσκάκης παρά την απουσία κόσμου το κλίμα αναμένεται πανηγυρικό μετά το διπλό στην Τούμπα και είναι πιθανό να έχουμε αρκετά τέρματα, σε ένα ελεύθερο από πλευράς σκοπιμοτήτων ματς. Ο Άρης θα έχει ξανά τον Ματίγια στην σύνθεσή του στη μεσαία γραμμή και καλή ψυχολογία από την νίκη επί του ΟΦΗ.

Στο τρίτο ματς των πλέι-οφ μεταξύ ΟΦΗ και ΑΕΚ το κίνητρο είναι με τους φιλοξενούμενους. Όχι φυσικά ότι οι Κρητικοί δεν είναι υπολογίσιμοι, αλλά, όπως φάνηκε και από την πρεμιέρα με τον Αρη, ο Σίμος κάνει πολλές δοκιμές. Στα προηγούμενα προβλήματα, ήρθε να προστεθεί κι αυτό του Ναμπί, ενώ εκτός είναι και ο Ζοάο Βίκτορ. Επιστρεφει ο Βαζ. Απών για την Ένωση ο Γαλανόπουλος. Ο Μελισσανίδης επισκέφτηκε τα Σπάτα μεσοβδόμαδα, περιμένοντας αντίδραση.

Από τα ματς των πλέι-άουτ, μου αρέσει αρκετά το διπλό της Ξάνθης στο Πανθεσσαλικό, μιας που οι Θρακιώτες έχουν πλέον ενδιαφέρον (εκκρεμεί η απόφαση του CAS). Ο Νίκος Καραγεωργίου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ενώ από τους γηπεδούχους ίσως απουσιάζουν Μουνίθ και Τόρες. 

Σε Αγρίνιο και Τρίπολη το ενδιαφέρον είναι για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενουμενους αντίστοιχα, αλλά είναι αμφίρροπα τα ματς. Μια καλή επιλογή θα μπορούσε να είναι το over στο Περιστέρι μεταξύ του Ατρομήτου και της Λαμίας, σε ένα αδιάφορο και χωρίς σκοπιμότητες ματς.

ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER – AEK

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΞΑΝΘΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ 3-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 1-1

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-2

ΒΟΛΟΣ – ΞΑΝΘΗ 1-2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.