Πολλά περισσότερα από ένας τίτλος για τον ΠΑΟΚ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου24 Μαΐου 2021

Η κατάκτηση του Κυπέλλου σηματοδοτεί την έναρξη μίας νέας εποχής για τον ΠΑΟΚ μετά το νταμπλ το 2019. Από εκεί και έπειτα ακολούθησε μία πτωτική πορεία που κορυφώθηκε στα μέσα της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, όπου τους περισσότερους, που κινούνται γύρω από την ομάδα, τους είχε κυριεύσει η απογοήτευση και η απαισιοδοξία.

Και όμως ο Δικέφαλος επέστρεψε με ένα εντυπωσιακό φινάλε στη χρονιά, που αποτελεί τον καλύτερο λόγο αισιοδοξίας, ενώ, παράλληλα, αποδείχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχασε το DNA του πρωταθλητή, όπως αρκετοί νόμιζαν. Απλώς, χρειάζονται σωστές επιλογές παικτών και καλά αξιολογημένες κινήσεις για να επανέλθει στην 1η θέση.

Οι ασπρόμαυροι από το 2017 και μετά έχουν αλλάξει σελίδα και, φυσικά, έχουν ανεβάσει τον πήχη των απαιτήσεων. Πλέον, οι φίλοι του Δικεφάλου δεν είναι ικανοποιημένοι με την... έξοδο στην Ευρώπη και τις αγωνιστικές περιόδους χωρίς τίτλους και αυτό φαίνεται και από τον βαθμό πίεσης που ασκείται στις τάξεις του συλλόγου όταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα.

Το Κύπελλο κόντρα στον Ολυμπιακό ήρθε την κατάλληλη στιγμή και είναι κάτι περισσότερο από ένα τρόπαιο γιατί, επιπρόσθετα, φάνηκε, εντός των τεσσάρων γραμμών, ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είναι αχτύπητοι. Ο ΠΑΟΚ έχει όλα τα φόντα να τους ξαναβάλει από κάτω και να επιστρέψει στον θρόνο του πρωταθλητή. Αυτή η κούπα, λοιπόν, ήταν και ένα ισχυρό «μήνυμα».

Το μόνο που μένει είναι οι άνθρωποι του Δικεφάλου να «χτίσουν» πάνω σε αυτή την επιτυχία και να μην επαναπαυτούν. Να την δουν σαν ευκαιρία για μία νέα «εκτόξευση» προς την κορυφή και να μην μείνουν στους πανηγυρισμούς. Με αυτό τον τρόπο, θα δώσουν σε αυτό το Κύπελλο διπλάσια αξία από αυτή καθαυτή την κατάκτηση. Ευχή όλων είναι αυτό το τρόπαιο να αξιοποιηθεί και να εμπνεύσει για το καλό του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.